Meny
accessoarer

Fint till håret!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Spännen och scarfs är ju det finaste jag vet om att ha i håret. Är dock lite lat uppenbarligen på att ha det men i sommar är det mer tid för det tänker jag…?

 

Titta bara så fin inspiration från Pinterest! HÄR hittar ni mig där förresten.

IMG_1530-tile

 

Mitt bästa tips får att hitta riktigt fina sjalar att använda i håret är  loppisar.

 

IMG_7739

 

Den här tjusiga från Hermes fick jag i present av Carlos förra året.

 

DSC_0172

DSC_0143

DSC_0100

DSC_0104

 

Och den här är ett vintagefynd för en billig peng.

S0000007827419_F_W40_20181009182200.png-tile

Har man inte lopppislycka så kan man slå till på någon av dessa tre pärlor som finns på Lindex.

Ljusrosa scarf finns HÄR.

Vit scarf med text finns HÄR.

Prickig scarf hittas HÄR.

 

Fin onsdag hjärtan! Ta hand om er, okej?

Julia

0

4 Comments

 • Louise
  mars 6, 2019 at 2:21 e m

  Hej Julia!
  Håller på och skolar in min 17 månaders dotter på förskolan, hur överlever man denna fruktansvärda separation som känns så onaturlig?
  Vet att du har nämnt att ni har haft tuffa inskolningar med de äldre barnen. Har du några tips som kan lätta hjärtar något?
  Kram

  Reply
  • juliak
   mars 6, 2019 at 2:38 e m

   Åh vad jag känner med dig. Har nästan förträngt det där då Junos inskolning gått precis sådär nästan provocerande bra. Annat var det med Noell, Elle och Belle herregud alltså.

   Onaturligt var precis min känsla också.

   Hur tar din 17 månaders det hela? Hur känner du med förskolan, känner du dig trygg?

   Jag har tänkt som så att om de är en trygg plats med personal som jag har förtroende för då ÄR det okej och ja, ett nödvändigt ont för de flesta av oss att lämna en stund på dagen så att man hinner jobba helt enkelt.

   Vissa barn kommer kanske aldrig komma att älska förskolan…

   Jag har inga supertips mer än att du får lov att vänta lite, ha tålamod och sedan utvärdera. Känns det som att det absolut inte går, ja då får man hitta en lösning på det hela tänker jag.

   Åh vad jag känner med dig! KRAM

   Reply
   • Louise
    mars 6, 2019 at 2:55 e m

    Åh tusen tack för ditt svar!
    Hon har tagit det väldigt bra, första veckan var det knappt en sur min. Sen blev hon såklart sjuk och var borta en vecka, och nu var vi tillbaka denna vecka som har varit fruktansvärd hitintills. Hon sitter & gråter i mitt knä i princip konstant (och jag nästan med) och är jätteglad när vi går därifrån.. personalen känns väldigt ”rejäl” och vi känner oss väldigt bekväma med dom. Slutsatsen just nu är att min man fortsätter inskolningen nästa vecka då vi misstänker att hon vaktar på mig och att det blir lättare för henne att vara där när inte jag är där så ser vi om det går bättre. Jag frilansar och hon ska endast gå ca 18 timmar i veckan så det går absolut att lösa om det verkligen inte går. Fy tusan haha, detta hade man inte kunnat föreställa sig när alla har pratat om inskolning.
    Kram på dig!

    Reply
    • juliak
     mars 11, 2019 at 11:49 f m

     Hoppas allt är under kontroll för er nu. Nej åh man hade inte en susning om något alls innan barnen kom. Som har med barn att göra alltså. Jag trodde mig veta vissa saker men icke 😀

     KRAM

     Reply

Leave a Reply