Meny
accessoarer / Burmans Vintage / Promotion

Till Mor!

Hej hjärtan,

Har ni det fint? Hoppas det.

Jag har varit med om en riktigt jobbig grej. Blev av med min väska inne på Ica. Med mitt liv i. Eller ja så känns det som. Så oerhört otrevlig känsla att en annan person tagit mina tillhörigheter. Grämer mig så för min oförsiktighet. Känner mig dum, naiv och ledsen. Den var så himla värdefull för mig, och innehållet likaså. Jag hade även bilnycklarna i och det visade sig att reservnycklarna var helt ur funktion ( älskar nya bilar men ändå inte…) så den är bortbärgad. Kul.

Men men, det är vad det är liksom. Och snart är det ett trist minne som bleknat…

 

batch 2DSC_1041

DSC_1046-tile

batch 2DSC_1039

DSC_1018

DSC_1021

DSC_1038

 

Till något helt annat. Mors dag. Åh vad jag ser fram emot den dagen. Flaggan hissas och det är min dag. Med mina fyra absolut fantastiska barn. Mitt allt.

Jag vill tipsa er om en unik present från Burmans Vintage. Jag älskar ju vintagesmycken så det här samarbetet tackade jag snabbt ja till. Äldre smycken är ofta så vackra och man får väldigt mycket för sina slantar i jämförelse med att köpa alldeles nya smycken.

Hittar ni något som ni tycker om, till Mor eller kanske er själva så får ni med koden julia20 20% rabatt. Koden gäller i en vecka från och med nu och HÄR hittar ni hemsidan.

Är alldeles kär i min ring med en pärla och diamanter. Och ja, pärlorna i öronen kommer också från Burmans Vintage.

 

puss

Julia

 

 

0

1 Comment

  • Ulrika
    maj 24, 2020 at 9:21 f m

    Fy. Ibland blir jag så uppgiven. Varför gör människor någon så illa och bara tar? För en tid sedan stoppade jag en cykeltjuv, efteråt blev jag alldeles skakig. Tjuven såg inte trevlig ut men jag slet åt mig cykeln och hade den som en sköld emellan oss. Jag vann. Han drog iväg. Det var en grannes cykel. I veckan när jag va på Ica N-hamn och närmade mig kassorna hör jag höga rop och skrik. Ser personal som springer utanför kassorna. Ser en person springandes inne i butiken med luvan uppdragen och som hoppar över grindarna genom kassan och springer. Själv blev jag alldeles tom och förbannad. Bara stod där och kände hopplöshet.

    Reply

Leave a Reply