Meny
Allrum / Barn / Blommor / inredning / Livet på landet / Shopping / Skönhet

Fredagshärligt!

( Inlägget innehåller adlinks)

Hej sötisar!

En liten titt in med ett gäng fredagsmysiga bilder. På sådant som jag tycker om. Allra minst!

Förresten så gick det bra på BVC. Förutom att en människa kom dit med sitt sjuka barn. Panik alltså. Sådant jag kan flippa ur på helt. Kände att nu slutar jag att andas in och så bad jag en stilla bön om att Juno, Belle och jag slipper bli sjuka. Det är ju verkligen stort nej på att gå till BVC med sjuka barn men det hade hon inte förstått. Annars så är jag så himla nöjd, vår nya BVC sköterska är en pärla. Prick sådan som man önskar sig. Mjuk, varm, omtänksam, försiktig och rak. Vår gamla var också himla bra men har gått i pension.

Men nu tar vi en liten titt på det som jag vill visa er! Vi börjar med Juno. Som befinner sig i ett riktigt utvecklingssprång just nu och är sååå med på allt. Skrattar ( dör så sött ), ler, pratar och kan bli ledsen för främmande ansikten.

 

 

 

Älskar små bodysar med krage. Den här kommer från HM och de stickade byxorna från Zara. Täcket används varje dag och mönstret är ljuvligt tycker jag. Den har Juno fått från Sture & Folke.

 

 

En maffig bukett i daggen. I vårt lilla genomgångsrum som en gång var vårt vardagsrum. Jag vill verkligen tapetsera om rummet men har inte riktigt landat i hurdan tapet. Och så är vi sugna på att öppna upp där vid fönstret. Och sätta dit härliga större altandörrar så att vi kommer ut från huset på den sidan också.

 

 

Jag tror att jag har kommit fram till vad jag ska ha på mig på Junos dop. Den här kjolen kan väl bli fin till en finstickad jumper och ett par spetsiga ballerinas ( som bryter av gulligheten så att säga ) eller vad tror ni? Det blir ju en amningsvänlig klädsel tänker jag. Kjolen finns bland annat HÄR .

 

 

På tal om dop så kom idag bilderna som jag ska använda till inbjudningskorten. Jag passade på att beställa ett par andra bilder också som ska in i Junos “Första året album”.

Vi slank in på Lindex för att köpa små haklappar till Juno som är en riktigt liten kräkis och då hittade jag det fräscha hårbandet. Älskar att få undan allt hår och det är fint med hårband särskilt till sommaren tycker jag.

 

Och såklart lite fredagspiffigt i form av fixade naglar. Lite lagom rosa/persikonyans innan sommaren är här. Nagellacket hittas HÄR. Det är väl ungefär så mycket i piff som jag hinner med just nu. Men man får vara glad för det lilla ju!

 

Ha nu en mysig fredagkväll!

puss

Julia

Ps, Telefonen går varm nu. Jag nåddes just av nyheten om terrorattacken inne i stan. Mitt hjärta går sönder alltså. Inte oväntat ett endaste dugg. Önskar så att världen kunde vara en trygg plats. Så ledsen för de som drabbats! Tusan också så fruktansvärt!!!

Älskade Stockholm.

0

No Comments

 • Epona
  april 8, 2017 at 2:28 e m

  Vet inte om det är du som missat något men det är ett sjukhus ni går till. Även sjuka barn kan behöva hjälp eller kontrolleras av en barnsjuksköterska på BVC. De tar även emot besök som inte bara är tillväxtkontroller.

  Reply
  • Julia
   april 8, 2017 at 3:28 e m

   Det är nog du som missat något. På vårt BVC är det strikt förbjudet att ta med sig sjuka barn. Jag talar givetvis om förkylningar osv. Man kan gott vänta tills barnet är friskt med ett besök. Och som sagt var så är det en policy som finns här. Hur det är på ditt BVC vet jag dock ingenting om.

   /Julia

   Reply
 • Svenn
  april 8, 2017 at 4:06 e m

  Uppsala… det är där man skall bo tydligen;))) eller hur? Epona..

  Reply
 • inger
  april 8, 2017 at 10:02 e m

  Godkväll finaste lilla Julia. Självklart har du helt rätt vad gäller bvc. Inga sjuka barn där inte. Såååå ljuvligt söt hon är lilla Juno. Så även hennes mamma
  Jättegullig är du med det fina hårbandet
  Ha det underbart. Kraaaam Inger

  Reply
  • Julia
   april 9, 2017 at 6:21 e m

   Söt du är, tack. KRAM

   Reply
 • Lina
  april 9, 2017 at 7:37 f m

  Underbart inlägg! Skönt med lite inspo och vackra bilder när det känns så mörkt och kallt! Tack Julia!!

  Reply
  • Julia
   april 9, 2017 at 6:22 e m

   Tack! Ja verkligen. Vilka dagar det varit i hjärtat alltså 🙁 Kramar!

   Reply
 • Emma Olausson
  april 11, 2017 at 6:37 e m

  Åh så härligt att se tyllkjolen, underbar! Jag sprang på den i Göteborg i januari på NK & blev helt förtrollad… Ville så gärna ha en stor tyllkjol när jag gifte mig, men blev övertalad av sömmerskan som sydde upp min klänning att inte ha det. Ljuvligt att tyll går bra även till andra fester & till vardags förstås. Har alltid bott en liten Carrie Bradshaw i mig 😉 Fantastiskt fint till Junos dop! Du kommer att stråla som den vackra moder som du är, inifrån & ut! Och lilla Juno, smälter så söt & go. Önskar er ett fint påsklov!! Många kramar, Emma

  Reply
  • Julia
   april 11, 2017 at 8:35 e m

   Åh är det sant Emma! Den är som gjord för dig. Och när den inte används. En dröm att hänga upp. Hoppas ni har det bra. Tänker på dig och nya livet med jobb. KRAM

   Reply
 • Margaretha Larsson
  maj 6, 2017 at 6:30 e m

  Hej Undrar om du har någon försäljning på gården. Det måste vara över 1 år sedan jag var där. Ska ha vänner från “landet” och vill ha ett utflyjtsmål.

  Reply
  • Julia
   maj 7, 2017 at 8:32 e m

   Nej tyvärr så har jag inte öppet just nu. Kram Julia

   Reply

Leave a Reply