Meny
Arbetsplats

Ordning & Reda tips!

(Inlägget innehåller adlinks)

Det finns ingen tid på året som är så mycket nystart som när höstterminen börjar.

Har skolorna börjat hos er förresten? Här är det terminsstart på måndag.

Jag kommer nog att för alltid vara den där lilla skolflickan som njuter av alldeles tomma ark i anteckningsboken, ett osuddat sudd, välvässade blyertspennor och ja ni förstår.

Känner mig lika pepp nu som vuxen. Suget efter nystart och ordning och reda är alldeles enormt! Känner ni likadant?

Istället för en traditionell egen kalender just nu så har jag hängt en så kallad familjeplaneringskalender i farstun. Där alla familjemedlemmar får plats med sina respektive möten, aktiviteter, kalas osv. Det är så enkelt att snabbt kolla in den varje dag och se om det är något särskilt att tänka på. Vår kommer från Granit.

Bredvid hänger Junos lilla påse med hennes mössor och så. Stor familj på liten yta kräver sina små lösningar.

Sedan har jag det här veckoplaneringsblocket som ligger i köket där jag skriver ner listor, dagens sysslor, veckomeny osv. Och en tjusig penna till såklart. Älskar dessa kulspets från Ballograf som finns i ett gäng fina färger inne hos Lagerhaus HÄR.

Så här kommer lite ordning och reda inspiration i form av snygga pennor ( viktigt viktigt ), block och sådant som är mysigt att ha nu när hösten snart tar vid som jag hittade inne på Lagerhaus och Rum21.

Klicka för att komma vidare till respektive produkt!

Veckoplaneringsblock, pennvässare, hjärtblock, kopp med fat, förvaringslåda, sax, pennor och jutesnöre ( kan ej leva utan jutesnöre ).

Godmorgon finisar!

Vi ska alldeles straxt åka och lämna Belle på föris. Sedan väntar lite torsdagsstädning och jobb för min del. Måste ta tag i mailen ordentligt efter sommaren och beta undan lite trista pappershögar.

Ses sen!

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply