Meny
Badrum / Ellos / Promotion

Fint i badrummet med Ellos!

DSC_0269

 

Hej hjärtan!

Nu har jag igen fått i uppdrag att visa några av mina favoriter från Ellos för er! Jag älskar den här formen av samarbeten där jag får relativt stor frihet i mitt arbete. Blir väldigt genuint och förhoppningsvis också inspirerande för er att ta del av.

Jag valde den här gången att lägga fokus på badrummet. Ett rum som jag gärna vill ska vara inbjudande, fräscht och samtidigt mysigt.

Så hur skapar man då ett härligt badrum att trivas i?

Vi har alla olika förutsättningar för det. Kanske har du ett badrum som inte alls är sådär härligt som du drömmer om? Trångt? Inte riktigt din typ av material eller färger? Eller så är det ditt absoluta drömbadrum…

Vårt badrum på nedervåningen är litet och trångt men fyller sin funktion. Trots avsaknad av badkar så vill jag gärna skapa en härlig stämning där. En stund för återhämtning och avkoppling. Ibland hinner jag ju faktiskt vara där en stund i lugn och ro även om det inte är någon daglig rutin direkt. Just nu i alla fall. Men det kommer en tid när barnen inte behöver mig desperat precis varje gång jag precis satt på det perfekt lagom varma vattnet med duschcremén i min hand…

För mig är följande saker viktiga när det kommer till badrum och som jag tänker går att applicera på alla badrum oavsett utgångsläge. Fyra konkreta tips för ditt badrum som går att förverkliga med enkla medel helt enkelt.

DSC_0297

 

Rent och fräscht – såpa, vatten och skurborste kommer man långt med.

Väldoft – ett litet fat med tvålar eller ett doftljus med din favoritdoft.

Grönt – en liten vas med en kvist eller blomma gör så mycket för stämningen. Blommor och blad gör oss lyckliga. Det är jag övertygad om!

Mjukt och skönt – en trave härlig handdukar och något mjukt att svepa sig in i efter bad eller dusch.

collage ellos badrum

Ett enkelt sätt att fräscha upp badrummet är just nya textilier. En matta, en trave med handdukar i favoritfärgen och ett doftljus så är man i hamn.

Ser ni vad mycket fint Ellos har i sitt sortiment med badrumstextiler?

DSC_0271-tile c

DSC_0609

DSC_0274-tile v

DSC_0294-tile

DSC_0283-tile

DSC_0294-tileq

Jag valde ut ett set med fräscha vita handdukar i bomull som heter Elise.

Väldigt prisvärda och finns i många olika färger. Jag adderade även till badhanddukar som är Junos bästa i livet. Att efter föris få svepa in sig i en stor mjuk badhandduk och mysa en stund innan middagen.

Handdukarna är givetvis Oeko-Tex certifierade och finns som jag nämnde i ett gäng olika färger. Ett set innehåller 6-delar och jag såg att de just nu är nedsatta i pris också.

Visst blev det fräscht i vårt badrum! Jag känner mig jättenöjd. Är du också sugen på att piffa till ditt badrum så hittar du Ellos härliga sortiment HÄR.

puss

Julia

 

 

 

 

0

No Comments

    Leave a Reply