Meny
Badrum / Måndagslistan

Måndagslistan

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Dsc 0522 Dsc 0525

Jag!

Lite blandad känsla inom mig. Trött men tycker ändå att det känns okej mestadels. Att ha ett allvarligt sjukt barn är tungt och det får kännas därefter också.

Jag borde kanske ta tag i mina högt saknade joggturer snart. Min kropp har stretat emot så jag har inte velat genomföra något som känns så himla tungrott. Men kanske skulle göra gott ändå…

Älsklingar!

Lite snuvigt för somliga men inget värre än så. Alla är där de ska idag.  Jag skriver lite mer om Elle i ett separat inlägg framöver för det är så många som dels undrar hur hon mår och hur vi upptäckte att hon var dålig. Hjärtat mitt!!

Veckans planer:

Hjälpa Elle ( så kommer det att vara för alltid tills hon är självständig helt och hållet men det är år fram i tiden ) med hennes vardag som hon ju kommer in i mer och mer för varje dag som går.

Sjukhusbesök med Elle.

Gå på två spännande event inne i stan som har med mode att göra.

Fota ett roligt samarbete till bloggen som jag tror att ni kommer att uppskatta jättemycket.

Fira min födelsedag!

Helgens bästa!

Att vi hunnit göra i ordning Elles rum efter hennes önskemål. Nytt skrivbord + helfigursspegel stod på önskelistan. Så mysigt att pyssla och fixa ihop.

Tipsigt!

Ge dig själv en liten stund av avkoppling. Låter ju näääästan lite fånigt men jag försöker gå all in med det den här månaden. All in är ju förvisso inte särskilt mycket i tid då jag inte har så mycket tid över men små insatser här och där. Och min nya grej är fotbad. Herregud varför har jag inte gjort det på evigheter? Så himla skönt och mysigt.

Klickade hem det HÄR fotbadet från Apoteket som känns himla bra so far. Just fötterna vill man ju gärna ha lena och mjuka eller hur?

Fotcremén från Isabella L som jag fick av Jenny finns HÄR. Jenny arbetar på Apotek så av henne får jag alltid bra skönhetsgrejor. Plus skavsårsplåster typ…

På min önskelista!

Förutom att vår nya spis ska komma ( hej trist micromat och mackor på grund av spishaveri förra veckan ) så önskar jag mig väldigt mycket de HÄR tightsen från Soft Goat.

Tacksam över!

Väldans mycket faktiskt. Allra mest för att jag har min högt älskade familj och Carlos som alltid lyfter mig när jag faller. Han är min stora trygghet i livet.

kram

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply