Meny
Badrum

Med enkla medel – ett nästan nytt badrum!

På övervåningen har vi ju ett badrum. Det första vi gjorde med huset efter köpet. Året var alltså 2004. Vi tyckte att sjösten och ek var den drömmigaste kombon man kan tänka sig. Det tycker vi inte idag. Ooh hjälp varför kunde vi inte bara välja att göra ett badrum som stämde överens med huset?

Nåväl. Gjort är gjort. Och vi gjorde den med kärlek och tid. Tid fanns det gott om innan barnen.

Kan ni tänka er att vi satte vit för bit av mosaiken. Ett riktigt konstverk nästan.

Hursom. Det jag vill komma fram till är att dels så är badrummet inte så härligt rent estetiskt men den har även blivit riktigt ofräscht med åren.

Tanken på att riva och lägga jättemycket pengar på ett nytt har inte direkt lockat oss just nu. Dessutom, övervåningen är barnens och jag älskar mina barn mer än livet men inte är de direkt lika prydliga och varsamma om saker och ting som jag. Så en totalrenovering är något som sker i framtiden helt enkelt. När slitaget blir något mindre eller att vi alla är ansvarsfulla prydliga och städälskande individer hehe.

Tills dess, ett fräscht uppdaterat badrum med enkla medel.

DSC_2887

Såhär såg det ut innan. Sprucket handfat, så mycket kalkavlagringar på kran, trist spegel, skadat skåp och ja en allmänt trist känsla när man klev in.

DSC_2961

Till detta. Fräscht, ljust och funktionsdugligt. Perfekt tonårsbadrum. Ni får ursäkta bildkvalitén. Rummet ligger riktgt illa till med ljuset.

DSC_2928

batch_DSC_2960

 

DSC_2934

DSC_2939

 

DSC_2930

Blir ni nyfikna på en liten tur i videoformat så finns det på mitt Instagramkonto HÄR i stories. Ni vet hur ni hittar stories visst? Klicka på min profilbild längst upp till vänster så är ni framme.

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply