Meny
Badrum / Home / Julia / Skönhet

Precis vad min hud behöver just nu!

IMG_3668

Just nu är det verkligen vinterväder och supertorr luft hemma hos oss. Kanske lite extra på grund av att vi eldar så mycket…?

IMG_3682

Och min hud behöver verkligen mängder av fukt just nu.

IMG_3680 IMG_3672

I ansiktet och på kroppen.

Detta är mina absoluta favvisprodukter just nu. Serumet fick jag i julklapp av en väninna och den är verkligen underbar! De små förpackningarna fyndade jag på rea men har sedan tidigare …som favvis och använder kroppepeelingen, bal bl bala

Har ni några favoritkrämer nu under vintern?

IMG_3675 IMG_3676 IMG_3679

Hej fina!

Lördagsmyser ni?

Jag har varit igång precis heeeela dagen och jag har tagit på mig projekt rensa och städa Carlos verkstad. Oh my. Han är fantastisk på alla sätt och vis min älskling men inte särskilt ordningsam… Skönt att starta de nya året med ordning och reda bland alla verktyg. Jag fick läsa hans lilla to do list inför året och hammaren, penslarna och borrmaskinen lär användas flitigt. Ett gäng nya projekt att påbörja och en del gamla att avsluta. Jag älskar verkligen Carlos driv!

Idag börjar jag faktiskt också känna mig en smula vardagspepp. På måndag är det åter vardag och skola. Och det ska faktiskt bli lite skönt att byta chokladpraliner och sovmornar mot mitt älskade jobb, träning och lite fräschare kost. Allt är mysigt på sitt sätt och jag behöver definitivt lite av varje. Ja ni vet den där balansen. Men som sagt var, nu är jag vardagspepp igen och har skrivit upp lite tankar och mål inför det nya året.

 

Ha nu en himla fin lördagkväll sötisar!

puss

Julia

0

No Comments

 • Natalie
  januari 9, 2016 at 9:02 e m

  Åh vilka härliga bilder! Sparkning citrus är min absoluta favorit, så fräsch så man blir lycklig.

  Reply
  • juliak
   januari 10, 2016 at 12:26 e m

   Tack Natalie, åh jag gillar också den. De luktar ljuvligt allesammans 🙂 Kram

   Reply
 • ALICE
  januari 9, 2016 at 11:39 e m

  Åh vad härligt!

  Reply

Leave a Reply