Meny
Badrum / Gästtoalett / Home / Renovering

Vi ska bygga ett nytt badrum!

IMG_4395

IMG_4393

IMG_4394

Hello lördag!

Har ni också en solig och fin sådan?

Alltså vet ni vad jag har gjort? Ok jag hade mössa och dunjacka på mig men ändå. Jo jag har stått på altanen och vikt tvätt! S Å ljuvligt! Jag höll C sällis när han snickrade på altanen. Vi har ju redan en ganska rejäl altan men den byggs nu alltså ut och blir ännu större. Altanhäng är ju bland det mysigaste vi vet om så lika bra att ha en riktigt stor sådan.

Annars så har vi en riktigt mysig och skön lördag. Jag har passat på att få undan lite sysslor som jag hamnat efter med under veckorna som gått då allt fix med butiken tagit så mycket tid.

Jag nämnde igår att vi påbörjat ett nytt byggprojekt och tjaaa…byggstök var det här. Igen. Men ni må tro att jag är lycklig över att vi ska få ett till badrum. Vi har inte planerat ett endaste dugg gällande materialval ännu. Har inte alls kommit in i rätt feeling för det. Men en grundtanke är iallafall att spinna vidare på känslan i köket. Lite Frankrike sådär. Och gärna med en hotellig touch.

Det är vårt gamla skafferi  och  lilltoaletten som ni ser i bild. Till vänster finns ett utrymme ( som inte syns på bilden ) och det är ganska så många vinklar och vrår. Vi har med andra ord spännande planering framför oss.

Det enda jag absolut är tvärsäker på är att jag vill ha en himla massa marmor. Grym belysning. Och ett sittbadkar vid fönstret. Tänk er en decemberkväll…med stooooora stora snöflingor som sakta dalar ner, levande ljus på fönsterbrädan och den där mysiga pirriga snart är det julkänslan man har i kroppen. Åh jaaa jag är liksom redan där i tankarna haha!

Hoppas ni har en fin lördagkväll!

Jag ska lägga mig tidigt eftersom vi ska upp galet tidigt imorgon bitti…

kram

Julia

 

0

No Comments

 • Kirsi
  februari 13, 2016 at 9:13 e m

  Heips Julia.

  Wauuuu, upealta näyttää jo nyt uusi kylpyhuoneenne. Voin sieluni silmin kuvitella miten kaunis kädenjälkesi näkyy jälleen suunnitelmissanne. Ja Carlos taitavalla otteellaan rakentaa…

  Jännittävää nähdä lopputulos ❤️

  Hyvää Ystävänpäivää hieman etuajassa ❤️

  Terkkuja Naantalista teille kaikille.

  Reply
 • Rosi
  maj 11, 2016 at 10:06 f m

  Hej, jag heter Rosi Bergman och jobbar på tv-produktionsbolaget Jarowskij. Till sommaren ska vi spela in ett nytt byggprogram och jag söker nu glada hemmafixare som vill vara med. Vi söker stora som små projekt, kan vara en lekstuga till barnen, en veranda eller något litet som en fågelholk.
  Nu undrar jag om ni kanske har byggplaner till sommaren. Vi kommer spela in under augusti och september.
  Hör gärna av er om ni tycker att det låter kul så berättar jag mer.
  Ha en jättefin dag!
  / Rosi

  Reply

Leave a Reply