Meny
Barn Dop

Dopförberedelserna, min outfit, musiken och några som råkade missa dopet…

(Inlägget innehåller adlinks)

 

Juno döptes i lördags som ni vet. Vilken himla fin dag. Inte riktigt som tänkt. Men det blir det väl aldrig..

Och väldigt typiskt vår familj. Den mer stora delen av den (familjen ) så att säga. Själv har jag superkoll på allt ( förutom mobiltelefonen igår då hehe ). Spretigt, ovisst, oorganiserat och så vidare. Det är vår familj det. Pjuh.

Men döpt blev hon trots att min lilla pappa med fru satt fast på tåget långt bort när kyrkklockan ringde. Och käraste sommargrannen Birgitta satt på kyrktrappan ett par timmar senare superpepp inför dopet. Som ju då redan varit för länge sedan…

Jaaa vad ska man säga. De som jag allra mest ville skulle vara på dopet. Missade dopet. Så himla snopet.

Nåväl dopkalaset missade de inte i alla fall. I virrvarret missade jag att sätta på musiken som jag förberett som skulle spelas i trädgården.

Delar lilla listan för den som vill lyssna. Finns säkert mängder av fint att lägga till men jag hade brådisbrådis.

 

HÄR kan ni lyssna på Junos dopkalasmusik.

 

Och lite bilder på förberedelserna och min outfit som jag fått sååå många frågor om. Ni ska såklart få se bilder från kyrkan också. Och kära söta. Ha lite tålamod med mig och min nya dator. Jag har inte fått till det med redigeringen riktigt ännu…

Tyllkjolen som är på rea just nu ( spetskoftan som hänger är äldre från Lindex ) finns HÄR och i sista stund bytte jag bort varm cashmeretop till en enkel vit ribbad bomullstop med spetsdetaljer. För det var verkligen en solig och varm doplördag. Dessvärre äldre från HM. Skorna från Flattered finns HÄR.

Jag dukade med lite härligt vintageporslin och somriga blommor som vi hittade i en skogsglänta här i “vår” lillskog intill.

Nu måste jag köra packrace här. Första lilla sommartrippen med hela familjen väntar. Ska bli spännande!

puss

Julia

0

No Comments

 • Hanna
  juni 21, 2017 at 11:44 e m

  Hej
  Vad är de fina vita blommorna för något? Är det från en buske?

  Reply
 • Hanna
  juni 21, 2017 at 11:46 e m

  Vilken vacker dukning. Undrar om du vet namnet på de vita blommorna? Är de från någon buske. De som är som små klasar av vita blommor.

  Reply
  • Julia
   juni 22, 2017 at 2:36 e m

   Snöbollsbuske 🙂

   Reply

Leave a Reply