Meny
Barn Dop

Doppresenter

(Inlägget innehåller adlinks och reklam för min egen nätbutik)

 

Och när jag nu har feeling för dopplanering så kommer här kommer några tips på fina doppresenter! Fyll gärna på om ni har några tips.

Förutom en härlig servis som finns HÄR, söta kärleksfåglar från Kai B som finns HÄR, en rar bok att bläddra i och läsa tillsammans som finns HÄR, ask i nysilver med söt kanin som finns HÄR, tipitält som finns HÄR, mjuk cashmerefilt som finns i rosa HÄR och blått HÄR så är mysiga dopgåvor också ett träd, en bärbuske eller kanske en slant till sparande i fonder eller aktier.

 

 

 

Idag var vi på kyrkis jag Belle och Juno. Vanligtvis håller vi till i den urmysiga sockenstugan men idag var vi i självaste kyrkan och hade sångstunden. Belle tyckte att det var så spännande när jag berättade var hon blev döpt. Var jag och Carlos stod när vi gifte oss. Många frågor och lite läskiga svar från prästen som bland annat berättade om gravarna under golvet…brrrr lite otäckt men spännande.

Jag pratade lite med prästen också och han kommer hem till oss snart för ett samtal inför dopet Då brukar man gå genom själva procedurens gång och ta upp önskemål gällande psalmer och annat.

Själva festen håller vi i vår trädgård och jag hoppas på riktigt vackert härligt väder. Det är nog bäst att börja fundera på vad vi ska bjuda på också. Oooh ett sommarkalas att planera och se fram emot, bästa som finns!

kram

Julia

0

No Comments

 • Maria L
  maj 11, 2017 at 5:20 e m

  Perfekt med lite inspiration till doppresenter. Har en dotter som är född samma dag som Juno, som skal döpas den 3 juni och inte kunnat komma på
  speciellt många saker. Det enda jag kommit på är en filt/lekfilt från Cam Cam, så himla fina https://www.lirumlarumleg.dk/products/cam-cam-babytaeppe-okologisk-nude
  Hoppas ni får en härlig dag!

  Reply

Leave a Reply