Meny
Barn

Stor tjej!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

 

DSC_0176

DSC_0184

DSC_0178

DSC_0185

 

Godmorgon hjärtan!

Nu har jag landat hemma vid mitt lilla hemmakontor med en latte bredvid mig.

Älsklingsbarnen har vinkats och pussats hejdå. Allra första riktiga vardagsdagen för samtliga. Vi har en hel vårtermin framför oss.

Bra jobbat ändå. Just att komma i tid på morgonen är en av mina viktigaste grejer. Att jag själv oftast inte passar tider så bra numera är ju sjukt trist och rätt nonchigt men barnen ska i n t e behöva komma sent till skolan så ja, det är jag duktig med.

Har ändå fyra barn och tre olika ställen att lämna på så att…

Och vet ni. Under jullovet så förvandlades min bejbi Juno till en stoooor tjej.

Visst ser man det nästan?

Bubblande prat om ditt och datt. Några halvlyckade försök på pottan och så kan vi kan mysa långa stunder med Pippi. Och hon har minsann pixpaxat en alldeles egen fåtölj i vardagsrummet. Hon ropar bestämt efter täcket och då ska hon bäddas om och kudden under huvudet puffas till. Bestämd liten livsnjutare vår älsklings Juno.

Tipsigt till er med små är de HÄR hårbanden med rosett från H&M. Mjuka och Juno låter de sitta kvar på huvudet. Bra betyg med andra ord.

Okej, nu ska jag ta mig an dagen och snart väntar ett möte per telefon gällande ett framtida samarbete på Instagram. Roligt!

Vi ses lite senare! För ni ska veta att jag är så pepp på att beta av min “Det här vill jag berätta om och visa för er här på bloggen” lista så att det inte är klokt.

PUSS

Julia

0

4 Comments

 • moa
  januari 9, 2019 at 8:44 f m

  Så fina påslakan😍 vart hittar jag dom?

  Reply
  • juliak
   januari 9, 2019 at 10:32 f m

   Tänker du på täcket som Juno har? Det kommer i sådana fall iaf från Sture & Folke 🙂 Kram!

   Reply
 • Anna M
  januari 9, 2019 at 8:53 f m

  God morgon. Har varit så nyfiken på detta brynta smör du pratat om så jag letade reda på det i smörhyllan när jag handlade och imorse bakade jag ditt bröd, ja det står Julias Bröd i min bakbok 😊, smörade rejält och njöt. Tack för supergod frukost! Det var ljuvligt.
  Ha en fin dag
  Anna

  Reply
  • juliak
   januari 9, 2019 at 10:31 f m

   Gulle dig! Mmm visst är det nästan löjligt gott. KRAM!

   Reply

Leave a Reply