Meny
Barn / Promotion / Zcooly

Det här är så roligt och lärorikt!

DSC_3741-tile

fullsizeoutput_96ea

 

DSC_3743-tile

DSC_3709

Låt oss än en gång prata om skärmtid och barn. Det känns alltid aktuellt visst? Jag tänker såhär. Skärmtiden får gärna innehålla lite av varje. Underhållning, avkoppling och kunskap. Tiden ska vara meningsfull helt enkelt på ett eller annat sätt.

Belle fick för en tid sedan prova Zcooly, ett matematiskpel där hon på ett lekfullt sätt tränar på matematik utifrån sin egen nivå. Hon tycker att det är så himla roligt och spännande. Ibland rycker storasyster Elle in och hjälper till om det blir för klurigt.

Efter att jag introducerat Zcooly för henne så väljer hon den framför allt. Hon lägger helt enkelt sin skärmtid på något meningsfullt och lärorikt samtidigt som det är underhållande.

Totalt finns det tio olika mattespel som är framtagna av erfarna pedagoger som passar för barn mellan 5-12 år. Jag önskar verkligen att Zcooly funnits när jag var liten! Glädjefulla spelupplevelser där man lär sig matematik genom ett underhållande spel. Absolut genialiskt! Att genom bångstyriga får, pruttande hamstrar och tårtbak lära sig matematik kan ju inte vara annat än roligt.

Genom att klicka HÄR får ni prova Zcooly alldeles gratis i tre veckor och jag kan verkligen varmt rekommendera er att prova!

puss

Julia

0

2 Comments

 • Sofia
  november 6, 2019 at 7:23 e m

  Jag laddade hem spelet och min pojke tyckte det var kul….en stund iaf 😅 Men frågan är hur säger man upp sin prenumeration? Har letat som sjutton men finner det ingenstans.
  Mvh Sofia

  Reply
  • juliak
   november 10, 2019 at 8:47 e m

   Åh om jag visste. Mejla kundtjänst är mitt tips. Har varit i kontakt själv och de är toppen ❣️

   Reply

Leave a Reply