Meny
Barn / Barn Dop

Dopdagen bokad!

Vilket mys alltså! Nu har jag bokat dag för Junos dop.

Ska bli så härligt med ett sommardop. Vi har bara haft vinterdop tidigare så nu håller vi själva dopkalaset i trädgården. Och själva dopet sker i samma kyrka som vi är vigda i och alla barnen döpta.

Dopklänningen har svärmor sytt efter mina önskemål. Tyget, knapparna och spetsen, allt är vintage. Fint va? Hon ska få brodera dit Junos namn och dopdag. Under Noells, Elles och Belles. Jag hoppas att den ska få bli använd av fler små hjärtan. Kanske inte mina egna då men barnbarn. Svindlande tanke.

Om ni sitter på några härliga förslag inför dopkalaset så tipsa gärna!

Annars så har dagen gått i ett här med paketpackande och torsdagsstäd. Jag brukar försöka få så mycket gjort som möjligt på torsdagar så att fredagen blir sådär härligt fredagsmysig och utan några särskilda måsten för mig, Belle och Juno.

Tittar in lite senare och visar vad jag hittade för snyggt till mig själv idag. Om jag nu hinner klicka hem det jag hittat. Man vet aldrig hur dagsordningen blir med en liten bebis hemma, pjuh!

puss

0

No Comments

 • Lotta Bergqvist
  mars 30, 2017 at 8:14 e m

  Hej Julia! Ett tips till sommaren eller kanske dopet, jag klippte upp en del av mina klänningar (modell utan ärm) vid axlarna och satt i tryckknappar för lättare amning. Var på bröllop och gjorde så på klänningen jag bar då, minstingen var med och behövde matas jättesmidigt samtidigt som jag ville vara finklädd som alla andra. Lite jobb men kul att kunna använda annat än bara amningskläder även om det utbudet ökat de senaste åren. Tack för allt du delar med dig av, ha en fin kväll! /Lotta

  Reply
  • Julia
   mars 31, 2017 at 8:04 f m

   Det var ju fiffigt 🙂 Mm ja utbudet har ökat men sådär roligt tycker jag 🙁 Kram!

   Reply
 • Thereseochstella
  mars 31, 2017 at 12:05 e m

  Hej Julia! Så himla mysigt med ett sommardop. Vi hade namngivelse för vår dotter förra sommaren. Än idag är jag så otroligt tacksam för att jag bad en vän som är hobbyfotograf att fotografera och filma under dagen, mitt i all stress om tårtor och cakepops så var det väldigt befriande att kunna gå all in med att umgås och prata med gästerna och att någon annan höll i kameran. Vill du kika på några bilder från vår dag kan du kika här https://youtu.be/g7g9IWJRzU0 ett litet filmklipp, kanske till och med lite inspiration 😉 vem vet. Kram på dig!

  Reply
  • Julia
   mars 31, 2017 at 8:00 e m

   Men så fint! Sak fundera på vem som ska få ta sig an fotouppdraget 🙂 Kram!

   Reply

Leave a Reply