Meny
Barn / inredning / Kläder

Feeling blue…

Hej finisar!

 

Nu har jag landat i soffan efter en intensiv men härlig dag. Jag börjar få in den där alldeles speciella känslan av att vara mammaledig eftersom Belle är hemma. Nu har jag ju bara varit det en gång sådär på riktigt med Noell men ändå. Det passar inte riktigt mig. Att få kombinera lite lagom med jobb hemma och att vara mammaledig är optimalt för mig. Även om det stundtals blir intensivt men jag lär mig att balansera bättre och bättre. Den hr veckan får lov att vara intensiv. Sedan ska jag unna mig lite mer vila.

Jag vill passa på att tacka för alla fina tips ni delat med er av gällande packning av BB-väska. Tofflor, lypsyl, bindor och toalettpapper är några av tipsen som trillade in.

 

 

Precis alltid när ett nytt år tagit vid. Och den där allra värsta tomt efter julen känslan lagt sig. Och Formexmässan väntar. Ja då får jag en känsla av vår. Inte direkt en längtan ännu men jag tillåter mig att tänka tanken vår. Tänka på hur det blir när ljuset kommer. Fundera över vad vi ska så och försöka minnas hur det känns att få sätta fingrarna i ljummen lucker jord. Och jag tycker att det är mysigt så. Våren behöver inte komma riktigt ännu utan tiden före är härlig den också.

Blått och vitt. Det överger jag aldrig. Älskade färger alltså vilka härliga känslor de lockar fram.

Och det är precis vad som fanns i ett litet HM paket jag beställde häromveckan. Sängkläder i blåblommigt till Elle. Jag blev så förtjust att vi nog måste ha sådana i vår säng också till våren. En supersöt sommarbody till baby J. Och en blåvitrandig klänning till mig.

 

Har ni också börjat tänka på våren?

kram

Julia

0

No Comments

 • Linda
  januari 16, 2017 at 10:30 e m

  Jag vågar inte heller längta efter vår än. Håller mig tom från att köpa tulpaner ett tag till. För jag vet, att jag håller på att längta ihjäl mig om våren dröjer i mars 🙂
  Fin klänning! Och den lilla bodyn är ursöt! Någon som gissat på Joy?

  Reply
  • Julia
   januari 17, 2017 at 7:19 f m

   Ja jag tror att vi fått den gissningen men icke 😉 Vårblommor har jag köpt, de gör mig så glad! Kramar J

   Reply
 • Lina
  januari 17, 2017 at 2:32 e m

  Men underbara lakan, från HM? Finns dom nu? Tack för ljuvlig inspiration.

  Reply
  • Julia
   januari 17, 2017 at 2:55 e m

   Ja i webshopen! Helt ljuvliga. kram

   Reply
 • Gabriella
  januari 17, 2017 at 8:40 e m

  Så fint Har exakt samma känsla av att våren inte tre sig så avlägsen, drömmer om mina rabatter… Vet att det dröjer rätt länge än här i Jämtland men det känns härligt ändå!
  Tack för inspo

  Reply
  • Julia
   januari 17, 2017 at 8:52 e m

   Visst är känslan härlig nu ändå 🙂 Det gör ingenting alls att det är vinter. Känslan av att vara på “rätt sida” räcker. kramar

   Reply

Leave a Reply