Meny
Barn

Jag och Juno!

Annonssamarbete med Tretorn

DSC_1317 Tretorn

Juno och jag tog en kvällsprommis genom lillskogen för att plocka en bukett blommor att sätta på köksbordet.

DSC_1333 Tretorn

Den där vägen har jag traskat längs med med alla mina fyra barn genom åren. Upplevt årstidens växlingar och alla möjliga väder.

DSC_1337 Tretorn

Älskade svenska sommar med sina heta fuktiga soliga dagar varvat med störtskurar och kyliga vindar. Och jag älskar det. Så länge vi är rätt klädda förstås.

DSC_1355 Tretorn

Jag och Juno har på oss varsin jacka och skor från Tretorn som ha riktigt bra produkter anpassade till just Nordiskt väder. 

DSC_1368 Tretorn

Jag uppskattar Tretorns omfattande och ständigt pågående hållbarhetsarbete.

DSC_1483 Tretorn

Klassiker. Hur många par små söta Tretorns har passerat mitt liv egentligen? Många.

 

DSC_1500 Tretorn

 

Och dessa sneakers sendå. Vita tygskor är så himla himla fint på sommaren och passar typ allt tycker jag. De är tillverkade med en yttersula i 30 % naturligt gummi och en sulkonstruktion i återvunnet gummi. Snygga och tillverkade på ett medvetet sätt med omsorg om vår miljö.

Visste ni att Tretorn är ett svenskt märke som funnits i snart 130 år och mina barn har som jag nämnde haft åtskilliga gummistövlar på sina fötter genom åren som gått från just Tretorn. Bästa betyget! Själv har jag suktat efter en marinblå regnjacka och nu har jag den äntligen i min ägo, så fin.

Med min kod KHOURI20 får ni just nu 20% på alla regnjackor och sneakers från tretorn! Gäller ej nedsatta varor, koden är giltig till 16:e augusti, så passa på inför skolstart! HÄR hittar ni hemsidan.

Ingen regn i sikte idag så det blir en dag som spenderas på altanen för vår del.

Sköt om er!

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply