Meny
Barn

Juno och Belle!

Juno och Belle.

Oskiljaktiga. Delat varje natt tätt intill varandra sedan Juno låg i min mage. Jag skulle vilja påstå att Belle är den allra mest fantastiska storasyster man kan önska sig att ha.

Jag är ingen perfekt människa eller mamma heller för den delen. Långt ifrån. Men att Belle fick vara storasysterledig innan Juno föddes och efter är ett av mina bästa beslut som mamma. I ett år var vi tillsammans hemma. Så självklart, och så lyckat. Det är en av det bästa tiderna i mitt liv.

DSC_1524 Ica hemma

DSC_1532 Ica hemma

DSC_1541 Ica hemma

 

Hej vännerna,

Onsdag pågår. Jag har hinnit med min jogg + lite styrka, svara på jobbmail och påbörja ett samarbete som jag ska visa er här på söndag. Bilder ska tas och texter skrivas. Så otroligt roligt. Bilderna ovan är ett axplock från ett samarbete som jag har med ICA Maxi Hemma. Så himla stolt över att få göra den kampanjen. Glad och stolt. Tillåter mig den känslan och att säga det högt. För visst får man det?

Okej, sköt om er så ses vi imorgon igen. Jag tror att det är dags för ett inlägg om trädgården faktiskt. Eller kanske mitt höstfräscha hår…jag ska ju till frisören i eftermiddag. Vi får se helt enkelt vad ni möts av här imorgon.

puss

Julia

 

0

6 Comments

 • Liselott
  augusti 26, 2020 at 4:47 e m

  Ser gärna vad du planterat i dom långa rabatterna. Och hur du satt växterna. Sitter ihop eller i ett återkommande mönster. 💕

  Reply
  • juliak
   september 3, 2020 at 1:50 e m

   Kan fota lite vid tillfälle 🥰

   Reply
 • Agnethe
  augusti 26, 2020 at 5:26 e m

  Man får säga att man är stolt.sträck på dig o var stolt. Jag tycker att ni är en underbar familj.

  Reply
  • juliak
   september 3, 2020 at 1:50 e m

   ❤️

   Reply
 • Sofie G
  augusti 27, 2020 at 8:44 f m

  Du verkar vara en helt underbar mamma och person av det man ser igenom här på skärmen. Älskar din blogg med livets vardag!
  Ha en fin dag!
  /Sofie

  Reply
  • juliak
   september 3, 2020 at 1:47 e m

   ❤️

   Reply

Leave a Reply