Meny
Barn

Sommarlovsfint till Belle!

Belle är ju en sommarlosvfirare sedan ganska länge nu. Vi åker till badhuset varje vardagsmorgon och hon deltar i en intensivkurs á 4 veckor.

DSC_1303

Jag la fram lite fina saker som är hennes. Byxorna är såååå fina och kommer från Zara. sandalerna likaså. Hon tycker att de är skämt med mjuka vida byxor. Och jag tycker att de är det finaste som finns på småtjejer. Beskowbilden ska jag rama in och hänga i hennes rum på Gotland. Av alla rum blir hennes färdig först.

DSC_1309

En liten bukett med prästkragar. En av mina favoritblommor. Så säger jag jämt men jag menar verkligen det. Ett måste i rabatterna.

DSC_1311

Loppisfyndade böcker som även de följer med till Gotland. Bokhyllorna på loppisar är väl värda en titt. Finns allt som oftast oerhört många fina barnböcker till salu för en struntsumma. Nya som gamla.

DSC_1310

Det var det. Belles fina saker!

 

Hej och godmorgon hjärtan.

Två dagar kvar tills jag drar ner tempot. Eller upp? Jag kommer inte direkt att vara sysslolös med fyra sommarlovsbarn hemma. Men jag har mina strategier. Vi äter till exempel alla måltider vi bara kan ute. I trädgården alltså. In med allt i stora korgen och ut. Mysigt och jag slipper tokstäda i köket x antal gånger per dag.

Nej nu ska vi kila iväg till simskolan. Ses snart igen! Tänkte visa er hur golvet i punschverandan blev om ni vill se? Tryck gärna på hjärtat om ni vill. Och så får jag en känsla av att ni är här?

PUSS

Julia

0

4 Comments

 • Anneli
  juni 25, 2020 at 9:35 f m

  Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg och brukar alltid trycka ett ”hjärta” för att visa hur mycket jag uppskattar det du gör. Med den nya layouten går det dock inte på min dator. Kan inte heller kommentera. Men nu när jag gick in via mobilen så funkade det. Tänkte bara att det kan vara fler som har samma bekymmer och ville att du ska veta. Så att du inte tror att att vi försvunnit 😊. Ha en härlig dag!

  Reply
 • Caroline
  juni 25, 2020 at 11:51 f m

  Vi finns här! Själv jobbar jag de sista skälvande timmarna innan semestern börjar. 38 dagars semester börjar med några dygn självsam (bra ord!) på Lavendelbo med bad i sjön och trädgårdsfix ❤️
  Stor kram ❣️

  Reply
 • Hanna Börjesson
  juni 25, 2020 at 9:39 e m

  Hoppas du får en riktigt härlig sommarlov och kan varva ner- vilket inte behöver betyda att man inte håller igång! Om du förstår hur jag menar🥰

  Reply
 • Karin
  juni 26, 2020 at 6:27 f m

  Vi är alltid här 🙂

  Reply

Leave a Reply