Meny
Belysning

Älskvärd belysning hemma hos oss!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_0071-tile

 

DSC_0069-tile

 

DSC_0079

DSC_0081

 

Jag har valt att satsa på några för mig härliga klassiker i belysningväg hemma hos oss.

Lampor som jag tänker får hänga med, för livet. Jag hoppas så i alla fall och än har jag inte ledsamt en enda gnutta trots att åren passerat.

Utanför vår sovalkov hänger Pialampan från Gärsnäs som finns HÄR. Vi har även en i vardagsrummet och kanske får en flytta till Gotland. Min finaste lampa nummer ett alltid. Älskar de så mycket!

I köket ovanför matbordet hänger den HÄR lampan. Ganska stor ( diameter 40 cm ) men det är fint tycker jag. Ovanför diskhon hänger den HÄR lite mindre varianten ( diameter 16 cm ) och på väggen för en mysig belysning när det skymmer sitter den HÄR väggvarianten. Alla tre från Bestlite!

 

Här kommer lite mer inspiration och tips på fin belysning!

12415002001-tile

 

Ska jag någonsin ha en plafondlampa så blir det den HÄR från Gärsnäs. Finaste jag vet om. Plafonder är ju inte helt enkelt så att säga… Golvlampan från samma ställe är inte fy skam den heller. Finns HÄR.

gubi-bestlite-bl2-bordslampa-krom-soft-white-tile

Två riktigt snygga bordslampor är dessa två. Night Owl från Fritz Hansen som finns HÄR och bordslampan från Bestlite som finns HÄR. Står hemma hos oss sedan tio år. Tycker om den lika mycket idag som när jag fick den i födelsedagspresent från Carlos.

Väldigt sugen på att införskaffa mig nattugglan faktiskt. Vore en snygg kontrast hemma hos oss där känslan är mjuk…

 

Just nu har Nordiska Galleriet en kampanj där all belysning är nedsatt i pris. In och kika HÄR vettja! Utbudet är alldeles fantastiskt fint!

0

No Comments

    Leave a Reply