Meny
Belysning

Vikten av belysning!

Hej hjärtan!

Några tankar kring belysning och efterföljande favoriter från Ellos!

November är vår allra mörkaste månad tror jag? Belysningen hemma är viktigare än någonsin med andra ord.

Jag tror att vi generellt har för lite belysning i våra hem. Åtminstone är så fallet hemma hos oss. Mycket beror nog mest på att det för mig tar tid att hitta rätt.

Nåväl, i ett vardagsrum är till exempel 5-10 ljuspunkter lagom. Och för den optimala ljussättningen i ett rum så bör man blanda allmänbelysning med riktat ljus. Och såklart mysbelysning i form av kanske ljusslingor och levande ljus.

Vill man framhäva något i rummet, till exempel en fåtölj, tavla eller liknande riktas ljuset mot platsen eller föremålet. Jag brukar försöka tänka på att placera belysning i varierande höjd, från golv till tak så att ljuset finns i alla höjder.

Det är en riktigt utmaning tycker jag att få till den där härliga mysbelysningen men samtidigt öven kunna ha ett bra allmänljus och även kunna ha arbetsbelysning när så behövs. Utmanande men roligt! Och en pågående process hemma hos oss.

Här kommer tips på härlig belysning från Ellos!

collage ellos

En trären adventsljusstake med en enkel design skulle passa fint hemma hos oss. HÄR finns den.

En klassisk klotformad taklampa gör sig i varje hem tycker jag. HÄR finns den.

Jag älskar pappstjärnor som adventsbelysning och hänger en i varje rum till advent. Så stämningsfullt och fint tycker jag. Den HÄR stjärnan finns i två olika utföranden.

Jag har tipsat om den HÄR ringen med ljusslinga förr. Så fin att klä med några lingonkvistar eller kanske granris.

Och på min önskelista, den HÄR lampan som är så himla cool och snygg. Tycker att det är så fint att addera trärena detaljer in i vårt hem. Blir en varm känsla direkt.

En ljusslinga med större lampor som finns HÄR skulle vara snygg i Noells rum. Eller i växthuset för all del. Jag såg att den fanns i både vitt och svart.

 

Ellos har mängder av härlig belysning och just även mängder med riktigt bra erbjudanden just nu och med min kod 405451 får ni 5% extra på alla erbjudanden och nedsatta varor inklusive varumärken. Koden gäller mellan 25/11-2/12.

HÄR hittar ni Ellos hemsida!
puss
Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply