Meny
Blommor / inredning / Julia K / Kläder

Fredagslyckan

(Inlägget innehåller adlinks)

Så mycket att vara fredagslycklig för. Och sådant som tynger mig.

Ni vet när någon man älskar inte mår så bra och man vet att de kanske aldrig blir bra heller. När livet har sin gång. Skräp också. Är verkligen jätteledsen för det. Det är min lilla pappa som inte är helt ok om ni undrar. Vi ska hämta honom så att han kan vara här en stund idag. Men nu ska jag visa er allt sådant som jag blir lite extra glad för idag. När det är fredag och allt. Bästa bästa dagen. Även om livet inte alltid är genomlyckligt och härligt så njuter jag av så mycket och det är så livet är. Lite av varje.

Doften av sommarlov och skolavslutning har spridit sig hemma hos oss. Syrenerna har precis börjat blomma och doften är bara alldeles ljuv. Inga fler köpebuketter fram till sena hösten här inte.

Ny blus/tunika/skjorta/klänning åh jag vet inte vad jag ska kalla den men den är så pass lång att jag kan ha den utan byxor. S Å snygg alltså! Väntar på varmare väder som ska komma nästa vecka. Köpte min HÄR.

Nytt väldigt piggt nagellack i färgen ” too too hot”. Kände mig så depp igår att jag bestämde mig för att köpa det knalligaste glada lacket jag bara kunde hitta. Finns bland annat HÄR.

Islattefika hemma. Är ju ingen gå på café mami ett endaste dugg utan trivs bäst hemma med barnen men fika gör jag gärna varje dag.

En låda med växter som ska ner i nygamla rabatten. Ännu mer stjärnflocka, anemoner och lavendel.

Och en trave böcker som ska inspirera mig till helgens saftkok och bakande. Tänker mig rabarbersaft, biskvier och sega blåbärsrutor.

Njut fredagen!

puss

Julia

0

No Comments

 • Hanna
  juni 2, 2017 at 3:26 e m

  Så tråkigt att höra om din pappa, sänder över lite kärlek och en kram ♥️ ha en fin fredag med dina nära och kära ♥️☀️

  Reply
 • Sanna
  juni 2, 2017 at 4:42 e m

  Åh vilka härliga kokböcker!! Vad heter alla? Svårt att se på bilden.

  Trevlig helg,
  Kram Sanna

  Reply
  • Julia
   juni 2, 2017 at 8:53 e m

   Det är Mandelmanns, Det gröna skafferiet och från Grundne med Eisermans systrarna. Kram Julia

   Reply
 • Anna
  juni 2, 2017 at 5:20 e m

  Å, då är vi två. Som oroar oss för krassliga pappor. Vet precis hur det känns, är där just nu. Den där känslan av att det kanske aldrig blir bra mer…den är bara så olustig. Ett mörkt moln på sommarhimlen. Kram
  På dig!

  Reply
  • Julia
   juni 2, 2017 at 8:46 e m

   Ja det känns verkligen tungt just nu. Stor kram till dig. Jag hoppas att allt blir bra.

   Reply
 • Anna
  juni 2, 2017 at 9:07 e m

  Jag är så ledsen för din skull Julia! Jag miste min pappa 61år gammal på valborgsmässoafton i år alldeles för ung. Cancer som kom som en chock julhelgen när han började känna sig dålig. Han fick 4 månader från diagnos tills han somnade in hemma i sin trädgård som han älskade. Ta vara på tiden, prata om allt bra & dåligt! Är det råd jag kan ge, pappa och jag hann prata igenom allt skratta och gråta tillsammans de sista månaderna det känns så skönt att vi fick allt sagt att jag med ord och handling verkligen visade hur mkt han betyder för mig och mina barn! Men overklighetskänslan är enorm vill ta upp telefonen och ringa honom varje dag. Ta hand om er!
  Kram

  Reply
  • Julia
   juni 3, 2017 at 8:23 e m

   Men herregud så fruktansvärt jag beklagar verkligen din stora förlust.Så ung pappa, 61 år är liksom ingenting 🙁

   Bra råd. Har funderat så mycket nu och lagt upp någonslags strategi. KRAM och tack.

   Reply
 • Anna Bokcafeet i byn
  juni 3, 2017 at 6:51 f m

  God morgon Julia!
  Junitid är en underbar tid, man vill helst bara vara ute bland blommor och blad. Igår slog första rosen ut på vår innergård. Lycka!
  Så ledsamt med din pappa, ta hand om er!
  Kram Anna

  Reply
 • Anna
  juni 3, 2017 at 10:35 f m

  Så tråkigt att din pappa inte mår bra. Hoppas han fick en härlig stund ute i ert fina hus och trädgård. Stor kram!

  Reply
 • Elin
  juni 3, 2017 at 5:39 e m

  Så ledsamt med din pappa. Livet är inte alltid lätt, särskilt inte när det handlar om såna där svåra och olustiga känslor. Jag förlorade min bebis för sex veckor sedan. Då var jag gravid i vecka 37 och Louie, som han fick heta, somnade in i min mage dagen innan vi fick det hemska beskedet att hans hjärta hade slutat slå. Nu har vi fått veta att han var en frisk och felfri liten pojk, att det var min moderkaka som inte gav honom tillräckligt med näring. Så hemskt och fruktansvärt svårt. Att min kropp inte klarade av att hålla honom vid liv även fast han måste ha kämpat som tusan så himla länge. Och i allt detta har jag slutat läsa alla bloggar jag läste innan. Alla utom din som fortfarande känns sådär fin, snäll och peppande att läsa. ☺️❤️ Förlåt för en lång kommentar, du behöver såklart inte svara. Ibland är det bara skönt att få skriva av sig litegrann. Kram!

  Reply
  • Julia
   juni 3, 2017 at 8:21 e m

   Blir helt enormt enormt ledsen för din skull. Vilken oändlig sorg att bära. Jag känner med dig. Hoppas innerligt att du ( ni ) på något vis kan hitta lyckan i livet framöver och jag önskar dig allt allt gott. Åh alltså 🙁 Stor kram!

   Reply
 • Emma Olausson
  juni 3, 2017 at 8:33 e m

  Kära fina Julia,
  Har inte hunnit kika in på bloggen p.g.a. mycket i skolan så här i betygstider och så läser jag nu om din pappa❤️ Varmaste av kramar från mig. Jag förstår att det är tungt att möta det som händer. Jag lever också med sjukdom i min familj, ovisshet & ett liv alldeles i nuet för att vara i det jag har, just just nu. Du får berätta mer om det lättar ditt hjärta. Vi läsare finns med dig i allt.
  Kramar❤️❤️❤️

  Reply
  • Julia
   juni 4, 2017 at 7:58 f m

   Så fint, tack 🙂 Stor kram!

   Reply

Leave a Reply