Meny
Blommor

Sista sucken…

DSC_3038

DSC_3039

DSC_3041

DSC_2905

DSC_3042

I trädgården just nu. Snart tar hösten vid på allvar och frosten nyper tag om sommarens all skönhet.

Alltså jag kommer att sakna trädgårdsbuketterna något enormt. Hur gör ni? Köper snittisar precis som alltid? Eller kanske börjat fundera lite kring vad som är rimligt egentligen att sätta i vasen en novemberfredag.

Jag är kluven. Vill egentligen endast plocka egna blommor från min trädgård och vara utan resten av året.

Samtidigt så älskar jag ju blommor och ibland vill jag med hjälp av dessa förstärka en känsla när jag fotar jobbrelaterat.

Jag tänker att julblommor vill jag absolut inte vara utan. Dispans i december. Men i övrigt ska jag verkligen försöka låta bli. Kanske går det åt fanders men jag ger det ett försök i alla fall. Och ska jag köpa blommor så vill jag gärna lägga slantarna på en bukett som står sig, allra helst även i torkad form.

Men tills dess, njuter jag av mina skira doftande luktärtsbuketter.

Njut dagen! Jag ska susa iväg med Belle till tandis och sedan väntar en jätterolig arbetsdag på mig. Så pepp. Stadspuls, älskvärda kollegor samarbetspartners och en så härlig dag som bara ligger där framför mig.

puss

Julia

0

2 Comments

 • Karin
  september 19, 2019 at 12:50 e m

  Hej, blir så glad när du skriver att du vill tänka till på snittblommor, tror vi alla behöver titta över vår vanor för att dra vårt strå till stacken för att få en hållbar framtid.
  Jag tänker att du som är så kreativ kan säkert hitta massor med fint i naturen även till vintern och använda som dekoration. Tänker kransar av lingonris, nypon, rönbär. Har för mig att du ngn hade fint vass i en vas! Jag hoppas det så kan du inspirera mig med dina vackra foton 🙂
  Tack för din underbara blogg och jag har även hittat ditt insta Julia Trädgård, det ser jag fram emot. Njut av september! Kram

  Reply
 • Maria
  september 19, 2019 at 2:48 e m

  Jul blommor – absolut kan inte leva utan😂
  För övrigt får det vara… hur tråkigt det än är, men OM jag får ett infall så blir det en fiiin bukett som håller !
  Jag köpte bara för nåt år tillbaka ny bukett varje fredag som fick stå över helgen sen samma visa igen.. inte så bra tänkt, men nu försöker jag hålla mej vad det gäller det mesta till hållbart😅 inte lätt alla gånger 😂 ha en bra dag!! ❤️

  Reply

Leave a Reply