Meny
Blommor / Livet på landet / Trädgård

Snöbollsbusken

Nu har den blommat över. Min älskade snöbollsbuske som nu med åren blivit ett träd. Den känns lite knagglig så det är nog läge att plantera en ny liten buske då den tillhör mina absoluta favvisar i trädgården.

Se bara hur otroligt fina buketter man kan plocka in!

Ses sen! Dags att ta tag i sommarlovssöndag.

puss

Julia

 

 

0

No Comments

 • Emma (Emmitas)
  juni 25, 2017 at 10:09 f m

  Hej Julia!
  Jag drömmer om en snöbollsbuske. Men har några funderingar. Hur länge har ni haft er och hur lång tid tog det innan den blev så stor? Hur länge blommar den? Har läst att många har problem med svartabladlöss, har ni märkt det?

  Hoppas du har tid och ork att svara. Önskar er en skön söndag! ❤️

  Reply
  • Julia
   juni 25, 2017 at 10:14 f m

   Den fanns här när vi köpte huset för 13 år sedan så jag vet inte men tippar på att den funnits minst dubbelt så lång tid här innan det. Den var ju såklart mycket mindre för 13 år sedan, säkert ungefär hälften så stor.

   Förra året fick vi bladlöss på den första gången och inga blommor alls. Fy så ledsen jag var för det. I år så sprayade min man såpvatten på bladen och de var några enstaka bad som blev angripna bara 🙂 Lycka!

   Jag har hört att busken blommar rikligt redan året efter plantering 🙂

   KRAM och detsamma till dig!

   Reply
 • Helena
  maj 20, 2018 at 7:38 f m

  Hej, ett gammalt inlägg men jag ville ändå kommentera. Planterade en snöbollsbuske för någon månad sedan och den hade två små bollar redan Känns tidigt men kul att ha en minibuske med blommor. Lyser upp så fint.

  Reply

Leave a Reply