Meny
Farstukvist

Ordning och reda i hallen!

( I annonssamarbete med Elfa )

“I vår hall samsas kläder och skor till sex personer. Var och en har sin egen korg, hylla, krok och korg. Annars skulle det inte fungera. Jag rensar även inför varje ny säsong så att inget onödigt lämnas framme.   I en kanna står också alltid något från naturen som passar säsongen.”

 

Visste ni att hallen är det rum som flest svenskar är mest missnöjda över gällande förvaringen?

Kanske inte en överraskning eller vad säger ni? Jag har många tidiga mornar bitit mig själv i tungan på grund av irritation trots att vi ändå har en ganska så bra ordning i vår hall. Vantar som saknar sin vantkompis, skor som dräller och favoritmössor som är spårlöst försvunna…känns det igen tro?

Jag vill idag berätta för er om förvaringssystem från Elfa som anpassas efter människors individuella behov genom livet. Visionen är “Creating Space” och meningen är att göra skillnad i människors vardag med hjälp av smart förvaring.

Det fiffiga är att Elfa har ett planeringsverktyg där du själv kan rita eller få hjälp med att rita upp hur din förvaring ska se ut alldeles kostnadsfritt. Ett steg i rätt riktning mot det där perfekta hallförvaringen.

Skjutdörrar är så oerhört praktiskt och de finns i flera olika material och färgval. Något för alla smaker och stilar. Super när det är ont om plats då man bara drar dörrarna åt sidan istället för utåt. Dessutom kan man välja topphängda dörrar och det blir enklare att städa.

Praktiska sektioner till respektive familjemedlen sparar mängder med tid och frustration i vardagen.

Skoförvaring är mitt allra svåraste. Just nu har vi korgar. Funkar men är inte optimalt. Det här var ju himla praktiskt.

Men skolhyllor passar vår hall bäst. Jag tror att två eller tre på rad sådana här skulle göra sig riktigt bra.

Visst blir man sugen på att uppdatera hallen och skapa den där drömmiga ordningen? Själv ska jag se över vår skosituation omedelbums.

Kika gärna in på Elfas hemsida HÄR och rita upp hur din förvaring ska se ut. Och självklart får du även hjälp om du behöver det alldeles kostnadsfritt.

Kram och lycka till!

Julia

0

1 Comment

  • Mia Klasson
    januari 4, 2021 at 10:55 e m

    I love your new blog, nice pictures.
    At first I couldn’t find you and felt 😔 sad, but here you are, I’m glad. Take care ♥ Mia

    Reply

Leave a Reply