Meny
Fredagslyckligt! / Jul

Fredagstrött

DSC_0555 Ica belysning

Jag tror att jag stupar i säng alldeles straxt. Eller ja soffan får det bli efter nattning. Lägger en extremt jobbintensiv vecka bakom mig och nu väntar helg. I vanlig ordning har jag en del måsten som är jobbrelaterade men istället siktar jag på ett riktigt långt jullov. Ovan ser ni en liten glimt av vad jag pysslat med under veckan.

Men nu. Fredag och fredagsmys. Smågodiset är redo, en hög med magasin likaså. Och så ska vi se på film. Jag tipsar vidare sen om den är bra.

Ta hand om er.

puss

Julia

0

5 Comments

 • Susanna
  november 14, 2020 at 9:10 f m

  Men åh så mysigt🎄 En adventstid och jul är egentligen bara det som jag fokuserar på nu för att ta mig igenom denna tid mentalt! Jag är specialistsjuksköterska och arbetar på operation men har under våren/sommaren förflyttats in på vår IVA för covidpatienter. Tre veckors semester totalt i år och nu en lång höst med vansinnigt många operationer att ta igen. Nu står covid -19 och knackar på dörren och vi på vår avdelning riskerar alla att förflyttas återigen med ett schema och arbetsbelastning som är omänsklig. Men mina drömmar om återhämtning och julledigt kan INGEN ta ifrån mig. Att få pynta, pyssla och njuta av ledighet med min familj! Känna glöggdoften i huset och få klä granen! Jag har ingen önskelista i år – men en stark önskan om att få fira jul med min familj och att få ett par dagars ledighet. Ta hand om er därute och snälla snälla respektera våra restriktioner ❤️

  Reply
  • juliak
   november 14, 2020 at 9:19 f m

   Kan INTE föreställa mig. Du är värd återhämtning och vila. KRAM

   Reply
 • Karin
  november 14, 2020 at 10:53 f m

  Så fin bild. I morgon blir det utflykt till Nynäshamn och Torö stenstrand efter dina tips <3

  Reply
  • juliak
   november 14, 2020 at 10:11 e m

   Hoppas ni hade det mysigt! 🥰

   Reply
 • Erika Wärme
  november 17, 2020 at 8:12 e m

  Vart har du köpt den fina jackan? Vänligen Erika

  Reply

Leave a Reply