Meny
högtider

Födelsedagspresentern!

Alltså jag blev s å bortskämd i fredags.

God mat ( vegetariska sushiwraps som är min godaste hämtmat just nu ), prinsesstårta efter Belles önskemål och chokladbakelser. Mmmm!

Presenter fick jag också.

Ska vi ta en liten titt?

Dsc 0595

Dsc 0598

En plånbok modell stooor. Bra! Så kan jag förhoppningsvis hålla reda på den. Vem mer är vimsigast i världen räcker upp en hand?

Nu har jag visserligen inte slarvat bort min lilla börs men den ligger farligt nära till ganska ofta. Att inte bli hittad alltså.

En parfym. Som jag sniffat på i flera år. Jag har ju svårt med dofter. Inte riktigt hittat rätt och framförallt inte haft sug efter under småbarnsåren.

En virkad jordgubbe att hänga på typ väskan eller nyckelknippan. Hur gullig? Min Elle är den pyssligaste jag känner. Alltid pågående kreativa projekt i hennes rum. Tavlan fick jag också av henne.

Tröjan är en present också den från Elle. Jag blir alldeles gråtig av den. Att hon med egna pengar på egen hand köpt den fina till mig. I rätt storlek och så är den så väldigt mycket jag eller hur?

Egna presenter är obligatoriskt. Så jag strosade länge och väl inne i en konstbutik senast jag var på stan. Köpte mig några härliga pennor att texta fint med och den här porslinsblomman som är ett fat man blandar färg i. Hade en supertrist i plast sedan innan som nu är ett minne blott.

Under tvålen som också är en egen present från när vi var på Hallwylska Palatset skymtar en gosig pläd. Hmm råkade visst bli tre egna presenter men vad tusan. Pläden kan vi alla ha nytta av. Visst är det en fin beige nyans? Så sugen på att piffa höst i vardagsrummet nu. Kanske ett fredagsprojekt…?

puss

Julia

0

3 Comments

 • Marita
  september 18, 2018 at 8:20 e m

  Vilka ljuvliga presenter!! Filten hade gärna fått flytta in hos mig, ser så gosig ut. Minns hur ljuvligt det var när barnen första gången köpte presenter till mig, det blev ljuslyktor och värmeljus, Såå värmande då de så små prickade så rätt. Varma kramisar

  Reply
 • Linda
  september 19, 2018 at 11:35 f m

  Jättefina presenter..!
  Blev så kär i tröjan, vart kommer den ifrån?
  Kram

  Reply
  • juliak
   september 20, 2018 at 6:28 f m

   Vero Moda 🙂 Kram

   Reply

Leave a Reply