Meny
högtider

Mina födelsedagspresenter!

En födelsedagshög kommer här!

Häromveckan fyllde jag ju 41-år och jag kände mig så älskad, uppvaktad och lycklig. En alldeles underbar födelsedag på alla sätt och vis.

Ska vi kika på vad jag fick?

Jag hade inte önskat mig något mer än kramar, tårta och ullsulor att ha i mina gummistövlar. Fick allt jag önskat mig och lite till ♥️

Av Carlos fick jag en stickad babyblå tröja och ilägg till mina stövlar. Gospresenter!

Elle skrev ett brev till mig, en knippe blommor i vas och min favvochoklad. Omtänksamt och de orden jag fick läsa berörde mig så mycket.

Belle valde ut en skål och kopp till mig med lite assistans av Carlos. Av egna slantar hade hon efter skolan även köpt lite choklad till mig. Hennes hjärta är utan några kanter alls. Oändligt stort. Jag vet att hon är min unge men ingen är som hon. Må ingen någonsin trampa på henne hon är värd all snällhet som finns i hela världen min Belle.

Noell hade shoppat loss Rituals och noga valt ut krämer som doftade himmelskt. En favoritpresent att få tycker jag. Ta hand om sig själv presenter. Så omtänksamt och generöst.

Juno knåpade ihop det finaste kortet någonsin fylld till bredden med hjärtan. Blir så rörd.

Det är så fint att få, och ge.

Och den underbara kannan då? Nej men det blev en sådan surprise så att det inte är klokt. Jag råkade på Monica som driver öns finaste bästa mest underbara butik Fint & Fult ( hon öppnar en till butik inne i stan till hösten ) på Fårö och hon fiskade upp en födelsedagspresent som hon köpt till mig på en av sina inköpsresor i Frankrike, eller var det Danmark kanske. Blev så otroligt glad!

Perfekt dag, och perfekt mix av presenter.

Ha nu en fin tisdag vänner! Kanske inte veckans favvodag? Inte min i alla fall men det är en bra dag ändå. Min beta av allt trist som hamnat på hög dag och känslan efteråt är ju otrolig på alla sätt och vis. Jag smygstartade redan igår så jag hinner med lite annat jobbrelaterat också. Sådant som är roligt ☺️

Puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply