Meny
högtider

Mitt 2016

Heeeeej!

 

Alltså äntligen. Som jag längtat efter att få blogga. Och som jag saknat er! Så så så mycket!

Lite återstår det att fixa med här men jag är på min plats nu och jag tror att det är så jag trivs allra bäst. Ensam på egna ben. Men alldeles ensam är jag ju inte förstås utan ser oerhört mycket fram emot att arbeta med min nygamla samarbetspartner Tailsweep som framöver sköter om annonsering och samarbeten här på bloggen. 2017 blir ett fantastiskt bloggår, det känner jag i hela kroppen.

 

Vi hoppar direkt in i en liten summering av året som gått. Så får det bli en uppdatering av december sedan. Låter det bra?

Och ja just innan vi tittar på året som gått. Jag blir verkligen jätteglad om du vill skriva ett litet hej till mig. Så att jag vet att du hittat hit. Och är det något som fattas och inte känns helt bra, berätta gärna.

 

J A N U A R I

Förändringarnas tider. Jag fattade det slutgiltiga beslutet om mitt lilla livsverks öde. Och livet i stort. Det var dags att säga hejdå till butik Julias vita drömmar. Pirrigt, nervöst men också alldeles rätt. Att få prova på det där som ändå stundtals lockat så mycket. Tryggheten i en anställning och lyxen av att ha en början och ett slut på arbetsdagen. Jag var så färdig med allt som hade med Julias vita att göra…Men det visste ni ingenting om. Utan jag visade vårt januarihem och delade med mig av recept på ljuvliga semmelmuffins. 

 

F E B R U A R I

Jag renoverade lilla gårdbsutiken, och hade en utförsäljning. Allt gick av farten. Och kändes bra. Men märkligt och vemodigt.

Efter elva ( !! ) år hemma var det dags för mig att ta steget ut i ett arbetsliv utanför hemmet. Fröken Julia! Och så blev det. För en kort stund. Den tredje dagen lämnade jag nycklarna till min nya arbetsplats och en liten hälsning där det stod tack och hejdå. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunnat stå bakom en verksamhet som den. Och är innerligt tacksam att jag kunnat följa min känsla och har den allra finaste maken som man kan tänka sig bakom mig i alla tänkbara situationer. Jag tycker synd om de barn som förvaras (!) där och på liknande förskolor. Hade jag varit en 21-årig Julia så hade jag stannat kvar. Och lagt ner oändligt med kärlek och tid på verksamheten, för barnens skull. Men nu är jag inte 21. Och jag har tre egna barn och en man. Som går först. I alla lägen.

M A R S

Jag reflekterade över hur livet varit och njöt av ett riktigt påsklov med barnen ( utan stressen med nätbutiken ). Utan så många : Mamma ska bara…

Vi planerade altanutbyggnad och firade Påsk. Gårdsbutiken blev färdig med nystrukna golv i pärlgrått och en total ommöblering. Jag skrev om hur det är att leva med sorg. Och ni var alldeles fantastiska. Så tacksamt. Vårfeelings och vårpiff fyllde hela mig och vårt hem.

A P R I L

Det började bli vår…

Växthuset stod nymålat och fräscht och vi blev med ytterligare ett växthus till Carlos lite mer seriösa odlingar. Jag nöjde mig med mina små hobbyodlingar där det mesta bara var “vackert för ögat”.

 

M A J

Jag och Carlos startade upp ett nytt företag. Björstagård AB. Det kändes allra bäst så. Lite mindre att administrera och tillsammans går vi långt känslan var stark. Loppisfynd blev det i vanlig ordning precis som varje vår. Äppelträden blommade som aldrig förr ( tack till våra flitiga bin för det ). Det blev en hel del altanhäng. Och inte var det bara Majjis vår lilla katt som var gravid…men det visste jag ingenting om just då.

J U N I

Juni blev en oändligt trött månad för mig som nygravid. Omvälvande. Ena stunden var jag fylld av rädsla och oro, andra total lycka. När tankarna landat rätt, så var lyckan total. Vilken redan högt älskad liten hemlis jag bar på. Vi firade Elles nionde födelsedag, hängde på Skansen och var väldigt pepp inför ett långt sommarlov. Sommarlov blev det och vi åkte till Astrid Lindgrens värld.

Det blev också kattungelycka när fem små ljuvliga föddes i växthuset. Vilken upplevelse att få vara med om! Midsommarafton firades med finaste vännerna men ja. Jag var mest väldigt trött de allra flesta junidagarna som gick…

 

 

J U L I

Juli kom och äntligen kunde jag dela med mig av min hemlis. Ni blev så glada och gratulationerna strömmade in. Åh så fina ni är!

Jag bakade sega blåbärsrutor i mängder och höll lilla gårdsbutiken öppen med möjlighet till fika i trädgården. Noell och Elle fick en riktigt överraskning en tidig julimorgon. Jag och C hade dagen innan bokat en resa till Grekland. Så de åkte iväg, i tron om en tripp till Grönan. Men det blev inget Gröna Lund. Utan en veckas sol, bad och glass vid medelhavet. Jag och Belle stannade hemma. Gjorde små turer hemma och vilade. Glömmer aldrig våra härliga efter lunchen stunder i sängen. I ett varmt julihem med svalkande surrande fläkt. Jag och Belle. Jag köpte också det allra första lilla plagget till Baby J. Belle förstod nog. Men vi pratade inte mer om det… Hennes högsta önskan var att få bli storasyster. Vi firade Belles fjärde födelsedag.

Mina tankar pendlade mellan oro och lycka. Det allra första ultraljudet gjordes. Den känslan alltså. Jag bestämde mig också för att verkligen på allvar försöka släppa oron och ge den minimalt med utrymme under graviditeten.

 

 

A U G U S T I

I Augusti var det dags att säga farväl till sommaren som gått. Den trötta, men lyckliga sommaren. Jag har nog aldrig känt mig så rik som då. På livet. Det är nog den lyckligaste känslan man kan ha. Att vänta barn.

Vardagen tog över sommarens lediga lata dagar. Men vardag är härligt tycker ju jag. Magen var fortfarande ganska så liten…och jag mådde alldeles perfekt.Vi gjorde små utflykter ut till Torö. Och hela min tillvaro var inbäddad i en vänta bebis lycka. 

 

S E P T E M B E R

Min bästa månad. September. Nystart, energifylld efter en sommar, klar fräsch frisk luft och kreativitet som flödar. Födelsedag och höstlöften som skrevs ned. Äpplen togs tillvara. Bebiskläder köptes och ett namn bestämdes. Baby J. Jag bestämde ju namnet ganska så precis direkt efter babybeskedet. Men ville vänta lite med att berätta om mitt förslag. Tills jag visste att jag nog kunde få genom det hos övriga familjen. Och det gick. Vilken lycka. Namnet känns så rätt. För jag känner hur stark lilla baby J är. På alla sätt. Och namnet är ett starkt och coolt namn som passar henne perfekt.

Jag hängde massor med min älskade kamera. Och fick äntligen göra det som jag saknat. Fota produktbilder. Till den nya nätbutiken jag funderat på att öppna och till slut bestämt mig för, att faktiskt göra. Men i ny tappning. För både mig, familjen och käraste kunder. Jag hade haft tid att reflektera och utvärdera åren som gått för att kunna utforma en butik som inte skapar så mycket stress och riktig lön för mödan.

O K T O B E R

De allra sista trädgårdsbuketterna plockades. Luktärtorna, sommarens stolthet. Jag var bekymmerslöst, bekvämt  och lyckligt gravid. Och vi fick veta att i magen växer en älskad lillasyster. Peppen var stor hos de flesta i familjen. Girlpower skulle man kunna säga. En fyndad loppislampa blev alldeles perfekt vid arbetsplatsen. 

Min alldeles nya nätbutik invigdes. Och responsen blev så fin. Tacksamt.

N O V E M B E R

November fylldes av nätbutiksjobb. Som jag packade paket. Prassligt silkespapper och band som knöts och knöts. Och magen den växte. Joggade gjorde jag också för den allra sista gången. Det här året. Jag fixade lite jul vid entrén med gran och äpplen. Enkelt och mysigt. Det får bli en tradition.

D E C E M B E R

December och julförberedelser. Ett jullov som pågår än med mycket Monopolspelande och filmer som rullar på TV:n. En av de allra mysigaste månaderna på hela året. En intensiv period med butiken men nästan total tystnad här inne på grund av bloggflytten. Men det tar vi igen eller hur?

 

Det är alltså dags att säga farväl till år 2016. Och det känns så bra. Året har på många sätt varit alldeles fantastiskt och lärorikt. Nya insikter och lärdomar har berikat mitt liv. Livsplaner och förändringar har genomförts, utvärderats och gjorts om. Allt efter den där innerliga starka magkänslan som alltid känner rätt. Men det har även varit lite för mycket drama utifrån för min smak. Sådant bekommer mig inte under det nya året. För det har jag bestämt helt enkelt.

Jag ser verkligen fram emot det nya året. Alltså bebis! Tänk. En ny redan högt älskad liten familjemedlem ska födas. Trötta, lyckliga, tacksamma, oroliga, smärtsamma, glada, pirriga och härliga stunder är i alla fall något jag vet kommer fylla mitt 2017.

 

Jag önskar er en riktigt härlig, glittrig och lycklig Nyårsafton!

PUSS

Julia

 

0

No Comments

 • Jessica Johansson
  december 31, 2016 at 12:52 e m

  Yeeeeey! Äntligen! Hipp hipp! O lite kul att det blev 31dec trots allt ☺✨

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 1:07 e m

   Jaaa vi avslutar året fint, och börjar likaså 😀

   Reply
 • EmSi
  december 31, 2016 at 1:09 e m

  Åh så trevligt det var att besöka ditt nya blogghem! Vilken härlig sammanfattning av året, jag har saknat dina inlägg på bloggen men fortsätter också så klart följa dig på insta! Gott nytt år!

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 1:30 e m

   Tusen tack och tack detsamma. Glad att du hittat hit 🙂 Kram

   Reply
 • Britteli, Alingsås
  december 31, 2016 at 1:12 e m

  Vad härligt att läsa om ditt år och dina förväntningar inför 2017! Kul att ha dig tillbaka i bloggvärlden. Önskar dig ett fantastiskt 2017 och vill tacka för att du inspirerar med din finfina blogg!✨✨

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 1:31 e m

   Tack söta du! Önskar dig detsamma! Kram Julia

   Reply
 • Therese magnusson
  december 31, 2016 at 1:14 e m

  Hej Julia!! Såå skoj att du börjat blogga igen!! Har saknat dina inlägg!! Ha nu en härlig nyårsafton och så ser jag fram emot att få följa dig 2017!! Kramis från Therese

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 1:31 e m

   Detsamma Therese. Ses nästa år här igen 🙂 Kram Julia

   Reply
 • Annsofie
  december 31, 2016 at 1:20 e m

  Hej Julia! Ny följare på bloggen..ser så fram emot att få följa dig 2017!
  Gott nytt år önskar jag dig med värme
  Annsofie

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 1:31 e m

   Varmt välkommen 🙂 Kram Julia

   Reply
 • @camillashusnr8
  december 31, 2016 at 1:21 e m

  Underbar läsning med fantastiska bilder!

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 1:32 e m

   Tusen tack så glad jag blir 🙂

   Reply
 • Anne Snellman
  december 31, 2016 at 1:31 e m

  Hej! Är en 4 barns mamma från Österbotten Finland, som har läst din blogg i många många år. Gillar din blogg väldigt mycket och har saknat dina inlägg☺. Älskar dina bilder och får alltid inspiration från av dig , både inredning och recept. Så glad att du är tillbaka☺ Önskar dig ett gott nytt år ! // Anne

  Reply
 • Anne Snellman
  december 31, 2016 at 1:32 e m

  Hej! Är en 4 barns mamma från Österbotten Finland, som har läst din blogg i många många år. Gillar din blogg väldigt mycket och har saknat dina inlägg☺. Älskar dina bilder och får alltid inspiration från av dig , både inredning och recept. Så glad att du är tillbaka☺ Önskar dig ett gott nytt år !

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 2:03 e m

   Men tack snälla du! Och så himla härligt att du hängt med i många år. Blir verkligen glad. Hoppas ni får en härlig afton. Kramar!

   Reply
 • Birgitta Jesperson Anne Snellman
  december 31, 2016 at 1:42 e m

  Åh, äntligen, som jag längtat 🙂 Den finaste o “bästaste” inspiratören! Önskar dig o familjen en lugn o fin afton o ett Riktigt Gott Nytt Bebisår 🙂 Birgitta

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 2:58 e m

   Så gulligt skrivet. Tack Birgitta! Kram och sköt om dig! Julia

   Reply
 • Linn Starbrant
  december 31, 2016 at 1:46 e m

  Hej Julia!
  Hittat hit – så glad att du äntligen är på plats i detta nya forum. Vilket år du haft, så fin summering. Ser fram emot att följa dig och din fina familj under 2017.
  All lycka till er!
  Kram

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 2:57 e m

   Glad att du hittat hit 🙂 Tack snälla du. Ha nu en riktigt härlig Nyårsafton! KRAM

   Reply
 • Åsa
  december 31, 2016 at 1:47 e m

  Äntligen!!!
  Puss och kram
  Åsa i Jönköping

  Reply
 • Åsa
  december 31, 2016 at 1:48 e m

  Äntligen!
  Puss och kram
  Åsa i Jönköping

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 2:03 e m

   🙂 Kraaaaam! Hoppas det blev en väska 😉

   Reply
   • Anonym
    december 31, 2016 at 2:10 e m

    Det blev en väska minsann Kommer på tisdag enligt UPS 1:a gången jag beställt ifrån deras nätbutik, helst vill man ju klämma och känna lite på väskan innan, men det gick ju inte denna gången
    Ha en härlig nyårsafton!
    Kram

    Reply
    • Julia
     december 31, 2016 at 2:56 e m

     Men ÅH. Ljuvligt! Grattis till ett härligt köp. Jag har beställt en gång ( plånbok ) och det var faktiskt lyxigare än jag tänkt mig att beställa online. Man fick med en påse och allt var perfekt inslaget 🙂

     Reply
     • Åsa
      december 31, 2016 at 11:14 e m

      Åhhh, nu längtar jag om möjligt ännu mer efter leveransen ju
      Kramis

 • Johanna
  december 31, 2016 at 2:11 e m

  Så fin årsberättelse ♡

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 2:55 e m

   Tack söta 🙂

   Reply
 • Maria
  december 31, 2016 at 2:27 e m

  Jag är fortfarande med! Efter alla år med din blogg 🙂 Så roligt att du är tillbaka!

  Och förresten, kul med kommentaren ovan från fyrabarnsmamman från Österbotten – jag är en trebarnsmamma från samma ställe 🙂

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 2:55 e m

   Men oj där ser man 🙂 Och så himla mysigt med läsare “långt bort “. Kram och ett riktigt Gott Nytt År till dig!

   Reply
 • Lena Ohlsson
  december 31, 2016 at 3:05 e m

  Jodå, Julia! Jag har hittat dej igen! Så härligt att få följa med på din/er resa härifrån!
  kram och alla bästa lyckönskningar!
  Lena i Blekinge

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 4:18 e m

   Tusen tack Lena! Fin Nyårsafton till dig! Kram Julia

   Reply
 • Carina
  december 31, 2016 at 3:08 e m

  Så fin läsning ❤ Önskar er ett riktigt Gott Nytt År

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 4:19 e m

   Tack snälla och jag önskar dig detsamma! Kram Julia

   Reply
 • Carina
  december 31, 2016 at 3:12 e m

  Så härlig läsning ❤ Önskar er ett Gott nytt år ☄

  Reply
 • Jessica E
  december 31, 2016 at 3:27 e m

  ÄNTLIGEN!!! Självklart är jag med hit!

  Önskar dig och de dina ett riktigt gott nytt år!!

  KRAM från 3-barns mamman i Stockholm ( en av mina höjdpunkter 2016 var att jag vågade gå fram till dig på Astrid Lindgrens Värld för att tacka för en fantastiskt fin blogg <3 )

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 4:17 e m

   Du var så fin och modig. Vet inte om jag vågat faktiskt… Blev superglad och lyckades impa på familjen tack vare dig haha. Kändismamma. I alla fall den gången…

   Ett riktigt gott nytt år till dig! Kramar/Julia

   Reply
 • Karin
  december 31, 2016 at 3:50 e m

  Åh så fin sammanfattning av ert/ditt år! Härligt att få fortsätta följa dig här och den spännande tid som kommer 🙂 Gott nytt år!
  /Karin

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 4:23 e m

   Tack snälla Karin och tack detsamma till dig! Kram Julia

   Reply
 • Kajsa
  december 31, 2016 at 3:53 e m

  Hej Julia! Du har varit saknad, så grattis till nya bloggen och gott nytt år!
  Kram Kajsa

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 4:22 e m

   Tusen tack Kajsa! Kram Julia

   Reply
 • Marie
  december 31, 2016 at 3:55 e m

  Jag har hittat hit! Så roligt att du är tillbaka med din fina blogg! Din blogg är så speciell, så mycket värme o kärlek.
  Otroligt vackra bilder! Får en varm o go känsla av dina texter o bilder <3
  Är själv 4-barnsmor, även om mina är vuxna nu. Det finaste jag har…

  Reply
  • Julia
   december 31, 2016 at 4:22 e m

   Tack så himla glad jag blir av dina ord. Ser verkligen fram emot att följa våra barns liv tills de blir vuxna…svindlande tanke. Kram och Gott Nytt År till dig! Julia

   Reply
 • Anki Sandlund
  december 31, 2016 at 4:37 e m

  Grattis till nya fina bloggen och så mysig summering av ert år ❤
  Önskar dej en superfin nyårsafton
  Kram kram Anki

  Reply
 • Elin J-H
  december 31, 2016 at 5:50 e m

  Så underbart att du är igång med din nya blogg. Vi är många som väntat och längtat Och vilken härlig sammanfattning av ditt år. Dina bilder sen… gudomligt vackra och inspirerande!

  ⭐️Gott slut och gott nytt ⭐️

  Reply
 • Tina
  december 31, 2016 at 6:01 e m

  Åh…äntligen! Måste firas med min första kommentar. Som jag har väntat och varit orolig att det hänt något. Tack för att du är tillbaka 🙂 Kram och Gott Nytt År

  Reply
 • Myriam
  december 31, 2016 at 6:24 e m

  Bon passage à l’an 2017 que je te souhaite rempli d’amour !

  Reply
 • Myriam
  december 31, 2016 at 6:26 e m

  Bon réveillon et je te souhaite une année 2017 remplie d’amour

  Reply
 • Caroline
  december 31, 2016 at 9:09 e m

  Hej Julia och härligt att bloggen är igång!! Gud vad fint du skrivit om året som gått. Önskar dig all lycka inför 2017 och hoppas på att kunna titta förbi butiken nästa år. Kramar från Caroline och Maxime;)

  Reply
 • Sara
  december 31, 2016 at 10:53 e m

  Gott nytt år finaste Julia, och tack för alla vackra bilder, inspiration och för att du delar med dig. Jag blev lite extra glad i hjärtat när min yngsta dotter Nova lyckligt berättade att hon hittat en ny kompis på julkonserten. Hon pratade mer om Elle än om hur det varit att stå på scen med fiolen 🙂 så sött… Mvh Sara Scot

  Reply
 • Jenni
  januari 1, 2017 at 12:04 f m

  Men åååh så roligt och spännande, grattis! Har saknat dig och dina reflektioner och fantastiska bilder! Nu närmar det sig med lillan också, gläds med er
  Gott Nytt År 2017! Kram Jenni i Vasa

  Reply
 • Kristina
  januari 1, 2017 at 8:30 f m

  Tycker du skriver väldigt öppenhjärtigt och inspirerande , men måste säga att jag tog väldigt illa upp för ditt inlägg om din insas på förskolan. Jag är själv utbildad förskollärare och jobbat i 40 och älskar mitt jobb. Har alltid tyckt det varit roligt att gå till mitt jobb, och fått många bevis under åren att mitt arbete varit meningsfullt för barnen. Jag tror snarare att du vill styra din tid och bestämma själv när du vill jobba eller vara med barnen. Tycker att det är fegt att skriva att det är synd om alla barn som måste vara där. Klart att det finns dålig personal precis som det finns dåliga bloggar och nätbutiker. Det är inte alla som kan välja att jobba som du gör men att skriva ner förskolan som du gjorde och ge alla föräldrar dåligt samvete för att de lämnar sina barn där är inte ok. Mvh Kristina

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 9:44 f m

   Men jag har ju inte någonstans angivit vilken förskola det handlade om. Och jag står för att jag anser att den förskolan just vid den tidpunkten fungerade ytterst dåligt vilket personalen där även ansåg. Och att de ständigt söker ny personal än idag nästan ett år senare säger en hel del.

   Det var verkligen ingen bra plats och inget barn ska behöva förvaras ( ja så såg “verksamheten” ut, det var förvaring ) enligt mig och jag skulle aldrig kunnat stå bakom den verksamheten.

   Och att det skulle vara “dålig” personal. Nej det har jag ingen åsikt om. De flesta var jätterara. Däremot hur verksamheten är utformad och ledningen leder den kan jag tycka vad jag vill om utan att behöva bli kallad för feg.

   Jag beundrar alla som helhjärtat arbetar med människor inom skola, omsorg och vård. Vilken insats!

   Men jag har valt att inte göra det.

   /Julia

   Reply
 • Hanna
  januari 1, 2017 at 8:40 f m

  Åh vad härligt att du fått igång bloggen. Välkommen tillbaka! Har saknat den/er.

  Gott nytt år!

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 9:46 f m

   Taaack 🙂 Kram och detsamma till dig!

   Reply
 • Therese
  januari 1, 2017 at 9:18 f m

  Åh äntligen Tack själv för ännu ett fantastiskt år med inspiration, värme och glädje. Stora varma kramar från ön

  Reply
 • Ulrica G
  januari 1, 2017 at 9:25 f m

  Hej Julia! Jag har följt dig ett bra tag nu men aldrig kommenterat något inlägg tidigare. Nu kände jag mig manad att skriva ett litet hej i alla fall. Skönt att ha din blogg tillbaka, du har varit saknad. Gott nytt år önskar jag dig och din familj!

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 9:47 f m

   Men hej och tack för hälsningen 🙂 Detsamma till dig! Kram Julia

   Reply
 • Linn
  januari 1, 2017 at 9:25 f m

  Verkligen roligt att du bloggar igen!! Harföljt dig under ngr år nu och ser med spänning framemot ett nytt år!

  Reply
 • Marléne Bagleborn
  januari 1, 2017 at 9:41 f m

  Hej, äntligen, har saknat din blogg! Älskar att inspireras av dig i dina bilder och text! Ser fram emot att fortsätta följa dig 2017. GOTT NYTT ÅR till dig och din fina familj. GRATTIS TILL EN FIN BLOGG!
  Kram Marléne

  Reply
 • Lotta Möbelsalongen
  januari 1, 2017 at 10:12 f m

  Älskar att du är tillbaka! <3

  Reply
 • Liselott Bergqvist
  januari 1, 2017 at 10:48 f m

  Hej Julia! Givetvis kommer jag följa även din nya blogg, dina fina och inspirerande inlägg har varit saknade de sista veckorna, så äntligen tillbaka! Gott nytt år till hela familjen/Lotta

  Reply
 • Karin
  januari 1, 2017 at 11:06 f m

  Hej! Vilken fin sammanfattning av året. Vackra ord, vackra bilder som alltid ger mig inspiration. Gott nytt år!

  Reply
 • Elin
  januari 1, 2017 at 11:42 f m

  Hej Julia!
  Vad kul att du äntligen har kommit igång med din blogg, har saknat den!
  Önskar dig och din familj ett gott nytt år!
  Kram Elin

  Reply
 • Elin
  januari 1, 2017 at 2:34 e m

  Hej Julia! Kul att bloggen är igång, har saknat dina inlägg och fina bilder! Blir glad av att läsa den och det ska bli kul att följa dig och din familj framöver.
  Önskar dig ett gott nytt år! Kram Elin

  Reply
 • Sybetz
  januari 1, 2017 at 2:37 e m

  Hei Julia! Gleder meg til å følge din blogg gjennom det nye året. Dine vakre bilder og inspirerende tekster har vært savnet. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! Klem fra Oslo

  Reply
 • Ylva
  januari 1, 2017 at 5:50 e m

  Vilken helt underbar sammanfattning av året som gått – TACK! Som vanligt välskrivet och med en ton som gör att man enkelt och lätt tar del av din värld. Härligt!!! Klart att jag följer med på nya bloggen!!! God fortsättning!!!

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 7:19 e m

   tusen tack och jag önskar dig detsamma! Kramar/ Julia

   Reply
 • Johanna
  januari 1, 2017 at 7:27 e m

  Blir också ledsen och illa berörd över din beskrivning av förskolan….
  Hälsningar en hängiven förskollärare….

  Reply
 • Johanna
  januari 1, 2017 at 7:30 e m

  Blir ledsen och illa berörd över din beskrivning av förskolan….
  Hälsningar en hängiven förskollärare…

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 7:55 e m

   Ja det är verkligen ledsamt. Mer än. Jag tror och hoppas att det inte ser ut så någon annanstans. Mina barn har gått och går på förskolor som är BRA med pedagoger och personal som jag känner förtroende för. Vilket jag ändå tror att de flesta förskolor faktiskt är i vårt land! Min erfarenhet är som sagt var min egen och det ligger ingenting ont i den gentemot någon personligen.

   Reply
 • Anonym
  januari 1, 2017 at 7:41 e m

  Skönt att bloggen är igång

  Reply
 • Emma Gustafsson (Emmitas)
  januari 1, 2017 at 7:45 e m

  Hej!
  Skönt att du är igång igen, du har varit saknad i min vardagsrutin! Din blogg är den enda jag följer regelbundet så det har varit tomt. Och under julen dessutom när du är en om möjligt ännu större inspirationskälla!

  Gott nytt år!

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 7:55 e m

   Men tack 🙂 så glad jag blir! Nu kommer det inte att vara tyst här inne mer. Kram och tack detsamma! Julia

   Reply
 • Pernilla M
  januari 1, 2017 at 9:43 e m

  Vilken fin årssammanfattning! Och fantastiskt fint att bloggen äntligen är igång!
  Tjohoo
  Nu går vi in i ett super 2017! Som kommer bli helt fab! Känner det ☺✨
  Puss

  Reply
  • Julia
   januari 1, 2017 at 10:37 e m

   Tänk att vi känner prick lika 😀 puss

   Reply
 • Karin
  januari 2, 2017 at 8:05 f m

  hej, nu hittade jag hit igen. Så mysigt att ha dig tillbaka. du skänker sån glädje och värme genom dina ord och bilder. nästa år vill jag sträva lite mer åt ditt håll, göra det vardagliga vackert och ha med tacksamheten. Önskar dig ett underbart härligt 2017.
  Karin

  Reply
 • Maria
  januari 2, 2017 at 3:19 e m

  Äntligen!! Kikar in varje dag ❤️

  Reply
 • Matilda
  januari 2, 2017 at 11:18 e m

  Åh vad glad jag är att din nya blogg äntligen är igång!!! Som jag har väntat. Så fint ni haft det i jul, och mysigt att läsa din “årskrönika” om året som gått. Önskar dig all lycka till inför ankomsten av Baby J. Kanske kommer hon på någon av mina barns födelsedagar, 6:e och 8:e februari? 🙂 Är oerhört nyfiken på namnet också!!! Massa kramar till dig!

  Reply
  • Julia
   januari 3, 2017 at 8:47 f m

   Jag satsar hårt den sista helgen i januari med egna små igångsättningsförsök 😀 som ju såklart inte funkar men prova ska jag… Jag antar att bebisen kommer när bebisen och min kropp är redo 🙂

   Kramar till dig!

   Reply

Leave a Reply