Meny
högtider

Morsdagdrömmar!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Till Mors dag drömmer jag om flaggan hissad i topp, en skön joggtur i mitt eget sällskap, ett armband i regnbågens alla färger pärlad av små älsklingshänder, en liten trädgårdsbukett, kort med ömma hälsningar och kanske ett paket eller så?

Behövs ju faktiskt inte alls men det är ju så vansinnigt härligt med önskelistor tycker jag så här kommer min. Eller ja en av sakerna har jag redan men det är ett hett tips i presentväg. En klassiker att duka med till sommarens kalas.

Den snyggaste termoskanna någonsin från George Jensen som finns HÄR.

Ja tack till den här stooora ljuvliga koppen från Royal Copenhagen som finns HÄR.

En spetstopp i ljusblått skulle vara så himla fin till jeanskjol i sommar. Älskar färgen! Finns HÄR inne på Lindex.

Till det ett par klassiska ballerinas. De HÄR från Flattered önskar jag mig.

 

Så nyfiken på den här så kallade mirakeloljan som ska tillföra lyster, en solkysst färg och föryngra huden under tiden man sover från Tan Lux. Låter ju typ helt enormt bra. Finns att köpa HÄR.

De HÄR sängkläderna från Lexington är så himla fina alltså. Dröööömfina och skulle passa in fint i vår lilla blågråa sovalkov.

Nu onsdag med himla mycket att stå i. Kyrkis, ett möte, lite jobb och ikväll springer jag Vårruset med Juno.

Ses snart igen mina fina!

Puss

Julia

 

0

3 Comments

 • Yvonne Lantto
  maj 23, 2018 at 12:33 e m

  Tycker du har en jättefin blogg som jag gärna kikar in på när jag vill bli inspirerad. Har inte alls samma stil i mitt hem, men jag blir på bra humör av din blogg.
  Vet också att du gärna vill vara miljömedveten.Skulle vilja tipsa dig om detta med material i kläder. Finns bra info på t ex Sveriges konsumenters hemsida. Tex polyester släpper ifrån sig små plastpartiklar när man tvättar det.
  Jag vet att många, många inte tänker på detta. Polyester är billigt och kan kännas väldigt behagligt att ha på sig. Men alltså inte bra för miljön.
  Hoppas du inte tycker detta var ett påhopp. Tycker det är en SÅ viktig fråga och jag tror du är en sk influencer.
  Så kolla materialet på textilierna!
  Och fortsätt med din jättefina blogg!!
  Hälsningar Yvonne

  Reply
  • juliak
   maj 24, 2018 at 11:23 f m

   Tack för hälsningen och infon 🙂 Kram!

   Reply
 • Hanna
  maj 24, 2018 at 7:15 f m

  Alltså konceptet morsdag måste ju vara bland det bästa i denna värld! Och jag som får fira min allra första nu på söndag, stolt som en tupp och tacksam för min lilla bebis 🙂 Fick även lite inspiration av dig på vad jag ska önska mig i mordagspresent hehe. Hoppas det gick bra att springa! Jag älskar att springa men min kropp har tyvärr inte varit riktigt medgörlig sedan efter förlossningen, jag undrar hur lång tid det tog för dig ungefär efter din senaste förlossning till det att du kunde springa igen? Stor kram till dig 🙂

  Reply

Leave a Reply