Meny
Home / Skönhet / Träning

Mina bästa springlåtar!

IMG_9238-tile

 

En uppsättning av nya träningskläder ( top, tisha i turkost och mörkgröna tights ) från HM och ett par Nike Free runs. Typ den skönaste skon som finns…

Hej söta!

Dagarna bara susar fram…gör era det också?

Just nu är dessa låtar några av mina favvisar när jag tar mina joggturer.

(klick klick )

The Weeknd – Can´t Feel My Face

Adam Lambert – Ghost Town

Nicky Jam y Enrique Iglesias El Perdón

Johnny G – The Guidetti Song

Qulinez – Hookah

Jag vet att jag kan ha sagt det förr. Men att springa är lycka. Ja det är sjukt jobbigt. Vissa gånger. Och andra gånger svävar jag nästan fram. Nåja…den känslan har man kanske allra mest efteråt.

Men musik, snabba steg och en stund av ansträngning och återhämtning i ett är precis vad jag behöver några dagar i vecka.

Sov sött!

Julia

0

No Comments

 • Pernilla m
  september 13, 2015 at 8:55 f m

  Ja, Guidetti song är så bra!! Och jag måste tipsa om Martin garrix… Hört? Jo don’t look down är en radiolåt så den känner du nog till ☺️ Himlans pepp! Och faktiskt… Justin beiber … Hahaha jag är en beiliber kram!!

  Reply
 • Hannah
  september 14, 2015 at 8:37 e m

  Den dag (eller det sekel) som jag ska springa ska jag höra med dig vilka låtar som gäller 😉

  Reply
  • juliak
   september 14, 2015 at 9:13 e m

   Haha vänta du bara. Jag kommer att bearbeta dig. När du minst anar de så är du ute på en liten joggtur med mig. Kanske inte detta året. Men du ska få se.

   Reply
 • Sara
  september 17, 2015 at 5:48 e m

  Vi verkar ha exakt samma musiksmak. Grymt glad att höra att någon mer än jag (som är äldre än 14 ) gillar låten om Johnny G

  Reply
  • juliak
   september 17, 2015 at 6:17 e m

   Haha jag veeet. Jag har en sjukt omogen musiksmak emellanåt men men…pepp och glad blir jag så sakesamma. Då är vi iallafall två 😉 KRAM

   Reply
   • Sara
    september 20, 2015 at 7:18 e m

    Halva min kommentar verkar ha försvunnit!? Tipsade om tre av mina nuvarande favoriter som kanske går hem även hos dig? Try me med Jason Derulo och Jennifer Lopez, Here for you med Kygo och Easy love med Sigala.

    Reply
 • Anna
  september 29, 2015 at 2:49 e m

  Vilka grymt fina Nike free skor:) Färgen är fantastisk. Var kan man hitta dess? Brukar du köra Nike Free 5.0 eller någon annan modell? Med vänlig hälsning Anna

  Reply
  • juliak
   september 29, 2015 at 4:25 e m

   Ja jag springer i dessa och har ett gäng 🙂 Just dessa köpte jag nog förra året på Intersport…eller var de två år sedan kanske… Kram!

   Reply

Leave a Reply