Meny
Home / Julia / Kläder / Skönhet

Svarta mockapumps

Ett par mockapumps med taxklack har tagit plats i min lilla step in closet!

batch_IMG_2119

batch_IMG_2131

batch_IMG_2112

IMG_2128-tile

batch_IMG_2120

Heeeej!

Vet ni. Jag skulle titta in till er igår. Men det är nog första gången i min blogghistoria som jag glömmer bort det! De dagar jag inte bloggar har endast med tidsbrist att göra. Hade faktiskt en lite tom feeling på kvällen igår och imorse kom jag ju på vad den känslan berodde på. Saknade er ju! Så det är nog ganska så julhektiskt just nu med andra ord.

Ordrar packas i rasande fart ( med breda lyxiga burgundyfärgade sidenband om ), nyheter plåtas, oavslutade jobbsaker avslutas inför årsskiftet som faktiskt är nära oss nu, skol och aktivitetsavslutningar förbereds och så. Ja ni vet säkert precis. Hur denna decembermånad kan vara. Jag känner ändå en lite lätt pirrig förväntan inför julen. Jag längtar efter den.

Vi har ett par julbord att gå på och det känns himla lagom för oss. Det blir inte så mycket av just sådant när vi driver varsitt litet företag, jag och Carlos.

Oxh apropå julbord så kan jag tycka att skor är så himla svårt ibland. Jag trivs verkligen allra bäst i ett par sneakers, ballerinas eller sandaler. Tycker att klackisar är hur fint som helst på andra men själv känner jag mig mest vinglig och obekväm numera. Men är det festligheter som vankas så är det.

Och ett par klassiska pumps har jag såklart men de är aningens obekväma och eftersom jag med åren blivit tokbekväm så klickade jag hem ett par nya pumps ( från HM ). Som är suuuperbekväma. Och så galet snygga tycker jag själv. Taxklacken är en klack som kommer och går kan man ju säga men jag gillar! Mycket!

Hur mår ni? Är det mycket just nu? Stressigt, mysigt eller både och? Några roliga julfestligheter att se fram emot?

puss

Julia

Vill ni se en av förra årets julklänningar så läs gärna också:

EN KVÄLL PÅ SLOTTET OCH JULENS KLÄNNING!

 

0

No Comments

 • Maria
  december 9, 2015 at 2:42 e m

  Hejsan Julia! Jättefina skor alltså! Synd jag inte sett dom tidigare, ska på julbord imorgon haha!
  Visst är det lite stressigt innan jul men man får försöka ta det i sin takt, kan tänka mej att det är mycket för dej nu med allt fint som ska packas! Ha det så bra kram Maria

  Reply
  • juliak
   december 9, 2015 at 9:06 e m

   Jaa visst var de fina? Passar ju året om tycker jag 🙂 Ha de så roligt på julbordet!

   kram

   Julia

   Reply
 • Liselott
  december 9, 2015 at 10:16 e m

  Snyggt skåp där 🙂

  Reply
  • juliak
   december 9, 2015 at 10:31 e m

   Tack 🙂 Det är nog min finaste möbel. Från mormor! kram

   Reply

Leave a Reply