Meny
Huset på Gotland

En grön liten dröm!

 

Hej på er vännerna!

Igår skickade Carlos mig några bilder på vår farstu. Ååååh, det är som en grön liten dröm. Jag är så imponerad av hans skicklighet. Han har byggt den alldeles själv och så har vi hjälpts åt med att välja material och färgsättning.

Jag är mer än nöjd. Vi ska eventuellt bygga en bänk för förvaring och att kunna sitta på. Jag tror även att det blir den HÄR hyllan i någon variant för barnens mössor och vantar.

Golvet är ett kalkstensgolv från Slite stenhuggeri, väggarna är klädda i en smal pärlspont från Österby, fönster och dörrar har ett otroligt vackert munblåst glas och pardörren samt fönster har mer än 100 år på nacken medans dörren in till själva huset är nytillverkad.

Vi valde att måla taket med Ottosons gräddton, väggarna grågrön 50%/vit titan zink 50% och foder samt socklar i grågrönt.

Jag är extremt nöjd med färgvalet. Tänker mig ett fint stilleben och pelargoner på fönsterbrädorna framöver. Och kanske en bast eller trasmatta vid dörren.

 

Vi är i detta nu påväg till Gotland. Har saknat Carlos så det gör ONT i mig. Vardagen funkar absolut, även om det såklart är mycket att rodda med ensam men det är inte det jag saknar eller behöver. Behöver hans närvaro och sällskap. Min trygghet!

 

Ses från Gotland! Något särskilt ni skulle vilja se därifrån?

Puss

Julia

 

 

+2

4 Comments

 • Cecilia
  maj 5, 2022 at 10:52 f m

  Hej!

  Så fint!
  Var kan nan köpa en sån innedörr?
  Undrar Cissi

  Reply
  • Julia K
   maj 5, 2022 at 11:29 f m

   På överjärva 🌷

   Reply
 • Anna
  maj 6, 2022 at 5:39 f m

  Vilket hantverk! Ren perfektion.
  Vill du dela med dig av ungefärliga mått?

  Ha en fin dag!

  Reply
 • Karin
  maj 6, 2022 at 2:09 e m

  Så otroligt fint och viket hantverk! Ni två är en bra kombination 🙂 Trevlig helg!

  Reply

Leave a Reply