Meny
Huset på Gotland

I lilla hallen på övervåningen just nu!

Reklam för Sandberg wallpaper

Nej men nu får ni faktiskt ta och ge mig lite råd och tips här…

Varje gång jag kommer upp på övervåningen och möts av den här försomriga drömmen till tapet så tappar jag nästan andan. ”Precis som att omslutas av en väldoftande lund, fylld av vita små klockor och gröna blad, i ett hav av vår kära liljekonvalj.”

Tapeten Liljekonvalj trycks i hantverksmässig limtrycksteknik och ytorna får utsökt färgdjup och liv. Så otroligt vacker.

Men! Hur ska vi inreda rummet? Där står just nu en korgstol, byrå och litet bord provisoriskt. Kan tilläggas att det är barnen som huserar på övervåningen.

Så, hur ska rummet inredas tycker ni? Alla tips tas tacksamt emot.

Jag älskar tapeter och de sätter verkligen känslan och skapar en så ombonad känsla. 

HÄR hittar ni tapeten!

Puss

Julia

+1

3 Comments

 • Stina
  januari 23, 2022 at 10:46 f m

  Oj så ljuvligt rum 🌱. Vi har ett liknande rum åt våra barn i vår stuga som jag tänkt hitta ett pelarbord till där de kan sitta och spela sällskapsspel, rita mm. Spännande att se vad du hittar på allt blir så otroligt vackert som ni tar er för. Tack för inspirerande blogg och Instagramkonto.

  Reply
  • Julia
   januari 23, 2022 at 5:01 e m

   Åh det var ett mysigt tips ♥️

   Reply
 • Therese
  januari 25, 2022 at 6:18 e m

  Skickar dig en massa styrkekramar inför rättegången. Och jag hoppas att du läker mer och mer för varje dag som går både fysiskt och psykiskt. Fruktansvärd upplevelse ni var med om! KRAMAR Tessan (simmis)☺️

  Reply

Leave a Reply