Meny
Huset på Gotland

Nedräkning!

Nu är det såååå nära. Några ynka timmar kvar tills det är morgon, en sista arbetsdag och hämtning av sommarlovs Juno. LÄNGTAR! Jag har nog aldrig längtat såhär. Kanske för att jag faktiskt aldrig planerat in en semester så noga som i år. Det har alltid varit oerhört flytande och något dagligen. Så är det i min bransch. Och även när jag hade butiken så var det riktigt svårt med en riktig semester.

Nu lämnas inget flytande utan jag har noga skrivit ner i min kalender vilka dagar jag är ledig. Och då tänker jag vara det.

Vidare så tog den här våren hårt på mig. Jag har inte återhämtat mig ännu utan befinner mig i en process. Så det här med semester på riktigt känns otroligt välbehövligt. Vad jag sedan väljer att göra på semestern är ju en annan sak. Hur man vilar och återhämtar sig är ju i allra högsta grad individuellt inte sant?

Nåväl. Vila blir det till störst del på Gotland. Det där sovrummet är magi för mig. Skruttigt och slitet men det finns ingen plats på hela jorden som jag känner är så vilsam som den.

Jag ställde en byrå i ett hörn med en spegel på. Blev mysigt. Och så rosor från trädgården…

Snart snart. Ledig tid och Gotland. Resten tar vi som det kommer. Älskar den känslan.

Puss!

Julia

+1

No Comments

    Leave a Reply