Meny
Huset på Gotland

Nu har han åkt iväg!

 

 

 

batch_DSC_1635

batch_DSC_1633

batch_DSC_1637

Nu har Carlos åkt iväg. Andra omgången riv och slit på Gotland.

Nästa gång åker vi kanske med? Ja så tänker vi oss det hela i alla fall. Alla lediga och vi kan bara vara och bekanta oss med vårt nya hus.

Bilen fullastad med viktigheter som en vacker gammal skolplansch, en stol till Juno, tekanna, sängkläder till sängar som inte finns ännu och så…

Fast lampor är prioriterat ändå och jag fullkomligen älskar den som fick åka med. Lampverket har ju i särklass de trevligaste finaste lamporna jag vet om. Köpte även en snygg metallåda från Apoteket som jag fyllde med nödvändigheter.

Det här är så underbart så att det inte är klokt alltså. Alla dessa förberedelser.

Nu ska jag susa iväg med Juno till föris. Kort dag för både henne och mig, för efter lunch kommer vänner över för lite lek och fika.

puss

Julia

0

4 Comments

 • Linda
  juni 15, 2019 at 9:43 e m

  Så spännande! Kommer huset vara så pass “färdigrenoverat” så att ni kan bo där redan i sommar? Jag trodde Ni tagit sommarlov, men inte Juno? Får ni ha henne på förskolan då Carlos inte jobbar? Eller jag förstår ju att han sliter med erat sommarhus men det är ju för Er privata räkning.

  Reply
  • juliak
   juni 15, 2019 at 9:58 e m

   Ja visst är det det! Vet inte, svårt att avgöra när man renoverar ett gammalt kalkstenshus vad som dyker upp under renoveringen men vi kommer iaf att åka dit och kolla in läget. Vi jobbar lite annorlunda iom eget företag och ingen av oss har semester/ledigt ännu så ja Juno får vara på föris och går om fyra arbetsdagar på ett långt härligt sommarlov med mig och hennes syskon, så himla mysigt! Kram!

   Reply
 • Inger
  juni 15, 2019 at 10:31 e m

  Finaste lilla Julia. Såå underbart härligt med ett litet hus på gotland. Liiiite avundsjuk. Gotland är liite som att komma till Medelhavet. Varför måste en del bry sig hur ni jobbar om lilla Juno får vara på förskolan. Hua. Kraaaam Inger

  Reply
  • juliak
   juni 17, 2019 at 9:23 e m

   Ja visst är det härligt, så himla glad för det. KRAM

   Reply

Leave a Reply