Meny
Jul

Vår julgran!

Vår lilla gran! Grön och grann.

Juno är pepp. På gran, piff och julens ankomst. På bilden en intakt frisyr. Numera med en egenklipp liten lugg. Hon skred till verket på förskolan. Juno, min hjärtas fröjd och den som ger mig känslan av att känna livet i mig. Varje dag.

Nytt pynt till granen för i år blev glitter och vackra vinterblommor från Svenskt Tenn. Ni ska få se de lite bättre snart.

Vi tog fram askarna med vårt gamla pynt också förstås. Det har blivit en del under åren. Jag passade på att rensa bort sådant som inte känns så härligt. En och annan trasig kula och några i plast.

Jag hängde upp glittret och resten hängde barnen upp. Så fint att ha glitter i granen lodrätt tycker jag.

Här ser ni en av blommorna. Så otroligt vackra. Ångrar att jag inte köpte röda också…

Och såhär blev den färdigpyntad! Toppstjärnan har visst försvunnit så vi får köpa en ny framöver. Men ja, en riktigt mysig gran blev det och julstämningen är ett faktum.

 

Godmorgon käraste ni,

Det är morgon och dagen före Julafton. Har ni mycket kvar att dona med? Jag ska laga lite mat, städa och plocka lite och låta axlarna sjunka. Ganska mysig dagsplan ändå känner jag. Vore skönt med frisk luft också, vi får se hur vädret blir och vad barnen vill hitta på.

Ta hand om er så ses vi snart igen. Är SÅ glad för den här platsen. Nu längtar jag hit mest hela tiden och vill göra fint, berätta och visa er. Det känns som en fin start för det nya året.

Puss!

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply