Meny
Julia K i media

Covergirl!

DSC_2071

DSC_2075

DSC_2078

DSC_2080

DSC_2082

DSC_2083

 

Ja men alldeles på riktigt. Kan tänka mig att det är mitt allra första och sista omslag men ja, där är jag! På framsidan!

Ett litet porträtt av mig och mitt yrke. Så fint jobb av Paulin, Charlotte och Ing-Marie Wass.

Stolt över att få vara med på ett litet hörn eller ja ett stor framsida hehe av detta. Otroligt inspirerande välgjord tidning som kom i brevlådan hos alla kommuninvånare och finns att hämta lite varstans på till exempel Turistbyrån.

Jag fotade av reportaget så kan ni kan se den här men den finns även att läsa online men jättemånga bilder till som inte kom med i tidningen.

HÄR hittar ni 100% Nynäshamn !

Passa på att bläddra lite bland alla artiklar och tips vettja. För Nynäshamn är en riktigt härlig skärgårdskommun att besöka nu under sommaren allra särskilt.

puss

Julia

0

33 Comments

 • S
  juni 28, 2019 at 9:39 f m

  Fantastiskt fint reportage !
  Du försvarar ditt yrke, med all rätt och samtidigt så ödmjuk.
  Tacksam för att du får leva som du gör!

  Ha en fortsatt fin sommar!

  Reply
  • Annika
   juni 29, 2019 at 5:13 e m

   Låter som det är du Julia som skrivit.

   Reply
   • S
    juni 29, 2019 at 8:34 e m

    Nope!
    Det var jag, en trogen läsare sen Belle låg i magen. Tur är väl det att jag varit med så länge, att jag kan se förbi de inslag som inte intresserar mig !
    För Julia finns kvar där, mitt i livet, i mitt liv.
    Hoppas Julia kan se förbi de energislukande små inslagen här.

    Reply
 • Caroline
  juni 28, 2019 at 11:08 f m

  Så fint! 💕

  Reply
 • Ulrica
  juni 28, 2019 at 3:22 e m

  Reklam, reklam, reklam… som ska få oss att spendera och shoppa. Motsägelsefullt mot det din fina blogg förut stod för nämligen återbruk, vintage och äkthet. Så trist vad det utvecklas till och bloggen mister sin personlighet och charm. Jag förstår att du behöver tjäna pengar men nu tackar jag för mig, har tröttnat på konsumtionshetsen och jag läste din blogg av helt andra anledningar!
  /U

  Reply
  • Caroline
   juni 28, 2019 at 10:20 e m

   Ulrica!
   Det är ju faktiskt du själv som bestämmer om du vill spendera pengar eller köpa ngt Julia tipsar om. Eller hur?
   Jag tror en snygg reträtt är trevligare än den du gör där du gör ner bloggen.
   Tycker devisen ”har man inget snällt att säga kan man vara tyst” är väldigt bra!

   Hoppas du hittar din inspiration på annat håll!

   Reply
  • Margareta
   juni 28, 2019 at 10:45 e m

   Guuud, jag förstår inte såna människor som du… varför kritiserar du? Julia har många som Vill följa henne och som inte tycker att det är fel med reklam/rekommendation… hon är ärlig och berättar om sin resa, det är hennes jobb att driva bloggen och sociala medier. Vad är det för fel? Vill du inte? Köp inte varor/tjänster hon rekommenderar/skriver om… du behöver inte informera henne att du inte längre kommer att läsa henne…hon har några tusen människor som faktisk Vill bli inspirerade av hennes trädgård, hus o.s.v.

   Reply
   • Annika
    juni 29, 2019 at 5:14 e m

    Låter som det är du Julia som skrivit.

    Reply
  • Annika
   juni 29, 2019 at 4:05 e m

   Håller med dig Ulrika. Är såå trött på reklam i alla bloggar och på Insta. Det förstör hela grejen med bilder mm. Jag kommer med sluta kolla bloggar eller jag har faktiskt redan gjort det.

   Jo Julia vi vet att vi kan välja om vi vill läsa din blogg men så trist med all reklam.

   Hur fick du pengar förut då? När du inte hade så mycket reklam? Lever på mannen. Gött!
   Står du för all reklam?
   Eller är det så att du med måste ha mat på bordet.

   Reply
   • Caroline
    juni 29, 2019 at 5:13 e m

    Vilken tråkig attityd du har Annika!

    Reply
   • Mikaela
    juni 30, 2019 at 8:55 f m

    Men hoppsan, om du följt Julia under en längre tid så borde du veta hur hon ”fick in pengar” men vad spelar det för roll? Hon arbetar med det hon vill och det är en ynnest, tänk att få göra det du älskar varje dag, slippa gå till ett arbete bara för att få pengar på kontot varje månad. Jag vet att fallet är så för många, men varför missunna de som inte behöver det?
    Är det endast på bloggar/insta du stör dig på reklam? Hur gör du när du ser på tv, läser en tidning eller lyssnar på radio? Ingen tvingas till att konsumera.

    Reply
 • Kristina
  juni 28, 2019 at 8:33 e m

  Underbart reportage! Jag läser din blogg varje dag, och blir så glad när det kommer nya inlägg. / hälsning från Kristina i Ystad

  Reply
 • Kerstin
  juni 30, 2019 at 12:15 f m

  Meeeen…. det är väl viktigt att bloggare får veta vad vi läsare tycker, utan oss är de ingenting (yrkesmässigt)! Julias blogg har försämrats pga all reklam hon gör nuförtiden, det kan ju ingen förneka. Det är inte alls samma känsla. Det är val som Julia gjort och om vi tycker att det var bättre förr är det väl bra att förmedla detta istället för att bara sluta läsa. Då kan ju det ske en förändring. Nä inte roligt att alla bloggar vill lura på oss saker, dessutom samma saker. Det är liksom inte personliga tips längre utan ren och skär reklam. Tjatigt och tråkigt, vem vill sitta och läsa reklamavsnitt efter reklamavsnitt?! Inte många!
  Med vänlig hälsning, Kerstin

  Reply
  • Johanna
   juni 30, 2019 at 7:41 f m

   Slutar du även läsa tidningar, kolla tv, lyssna radio? Skillnaden med sociala medier är att det är en som driver företaget och måste dra in lön. Inte nog med att kämpa med alla företag som vill ha gratisreklam så finns det privatpersoner som du själv som inte förstår att man kan leva på detta. Ett yrke som ofta drivs av kvinnor & som vi borde stötta till toppen! Att reklamen dessutom skapas för oss följare är grymt, den anpassas & fotas av kreatörer vi följer själv! Förstår du hur jag menar att du borde tänka istället? Har du inte ett jobb själv? Eller är det hemskt nog den där avundsjukan som spelar dig ett spratt?

   Reply
  • Elin Kero
   juni 30, 2019 at 9:28 f m

   Kerstin, du läser den här bloggen helt gratis. Vill du tex inte betala för Cmore eller Viafree så får du reklampauser. Du betalar inte för att läsa bloggen, så då kommer sponsrade inlägg. Var annars ska pengarna komma från? Pengar är tid, så utan pengar skulle det inte finnas tid att skapa material i sociala medier och då skulle du inte ha någonting att läsa. alls. Det är tack vare sponsrade inlägg som du har en blogg att gå tilll. Så scrolla istället förbi och blunda.

   Reply
 • Elin
  juni 30, 2019 at 8:38 f m

  Vilket underbart fint reportage, fin mix mellan bild och text. Som vanligt på din blogg och instagram 💛

  Reply
 • Nana
  juni 30, 2019 at 9:00 f m

  Läser kommentarerna här och blir ledsen. Ledsen för att man ska klaga. Gillar jag inte något så går jag vidare. Reklam, länkar och samarbeten. Denna blogg är någons inkomst. Någon ska ha lön och det ska skattas pengar. Reklam möter vi överallt. Ständigt. De som har blogg och Instagram som sitt jobb behöver en inkomst. Om jag sen väljer att köpa eller inte är ju mitt ansvar.

  Hur många ser inte på tex Sofias änglar, på Ernst, på mandelmans där är det också reklam i programmen o i pausen. För att nämna något.

  Vi kvinnor är ju experter på att klaga på varandra som mammor, som yrkesarbetare, på livsstilsval osv. Jag håller inte alltid med en influencer men låter det då passera på samma sätt som om jag inte tex gillar Coop, Hm eller byggmax medan min kompis älskar att handla där eller jobbar där så väljer jag att inte tala om hur fel det är. Vi gör alla våra val och vet ni ingen av oss är perfekt. Även om vi tror det.

  Tack Julia för en bra blogg!

  Reply
 • Mari
  juni 30, 2019 at 9:25 f m

  Jag läser din blogg till och från och tycker den är jätte mysig! ♥️

  Förstår inte alls folk som klagar på reklamen, reklam finns ju överallt idag! Antingen blir man intresserad och ser det som ett bra tips eller så scrollar man bara förbi, hur enkelt som helst!
  Kram!

  Reply
 • Ulrics
  juni 30, 2019 at 9:27 f m

  Hej igen!
  Ja, jag stör mig mer på reklam i bloggar än i tex tidningar. I tidningar är reklamen på vissa sidor och vi uppmanas inte på samma sätt att köpa. I många bloggar nuförtiden så är det reklam i annonser, det hade varit ok. Men sedan är också vart och vartannat inlägg direkt reklam med uppmaning att konsumera! ”Så tar jag hand om min hy”, ”mina favoritbyxor” osv osv osv osv…med länkar till företagssidorna. Förr var detta en blogg med personlighet och det är inte längre så! Det blir otroligt trist läsning! Jag trodde inte denna blogg skulle utvecklas så just pga sin äkthet men tyvärr. Min åsikt och det tror jag nog Julia kan tackla så snälla ni bli inte så ledsna.
  /U

  Reply
  • Johanna
   juni 30, 2019 at 11:04 f m

   Jag har lösningen för dig 🙂 Sluta läsa bloggar & sociala medier! Finns fortfarande de som kollar tv 👍🏻

   Reply
 • Malin
  juni 30, 2019 at 9:29 f m

  Gillar din blogg skarpt! Fina bilder och många bra tips och full av inspiration! Önskar dig en riktigt fin dag!

  Reply
 • Malin
  juni 30, 2019 at 10:09 f m

  Har läst din blogg ganska länge nu och älskar hur du delar med dig av ditt hem och familj. Har fått uppfattningen av att du är genuin och genomsnäll. Jag ÄLSKAR att du har reklam i din blogg och tipsar om sånt som DU gillar. Jag gillar din blogg och jag gillar dig, självklart vill jag gärna ha tips på fina/bra/vettiga saker, precis som från vilken vän som helst som helst. Fortsätt precis som du gör! Du inspirerar varje dag med både fina bilder, text, bild och reklam. Stor kram!

  Reply
 • Kerstin
  juni 30, 2019 at 10:30 f m

  Men kära nån, det är inte tips från en vän! Det är ju ett företag som tipsat Julia och betalat henne för att hon ska göra reklam och annons för deras produkter. Det blir sedan hennes blogginlägg där hon “tipsar” oss. Noll personligt och ren och skär reklam! … Och DET blir tråkigt och läsa, inte som i denna blogg förr då det var personligt om familj och inredning. Nu kommer sådana inlägg IBLAND.
  Med vänlig hälsning, Kerstin

  Reply
 • C
  juni 30, 2019 at 11:19 f m

  Hej Julia,
  Vilket fint reportage om dig och vilka fina bilder.

  Undrar om alla dessa negativa kvinnor som är så trötta på reklam. Ni skriver att Julia hetsar er att konsumera, kan ni inte välja/avgöra själva om ni vill köpa något eller är ni så osäkra att ni köper allt som tipsas om?

  Tycker Julia gör fina samarbeten som känns som Julia och något hon faktiskt använder. Allt går i hennes smak och stil. Vissa samarbeten får mig att köpa något hon tipsar om och vissa är intressanta för mig och då låter jag bli. Svårare än så är det inte. Man kan välja ett läsa en blogg och tycker ni inte om det ja men strunta i det då. Men var schyssta och lämna utan trista kommentarer och hets.

  Helt ärligt tycker jag ni är självupptagna som klagar på hennes livs val och lämnar kommenterar som att hon lever på sin man, att hon är falsk osv. Att hennes blogg ska passa just er och gör den inte det så blir det mobbing kultur här inne.

  Reply
 • Ulrica
  juni 30, 2019 at 11:45 f m

  Knappast mobbing för att man ventilerar åsikter, det var verkligen en överdrift! Bedriver man offentliga företag så får man också vara beredd på kritik och inte bara beröm! Vi ser en försämring i bloggen och vil lyfta fram det till Julia, inte konstigare en så oc inte riktat till henne personligen, till hennes företag och produkten hon levererar. Verkar som om ni har svårare att tackla kritiken än vad hon har och förstorar upp allting.
  /U

  Reply
  • Annika
   juli 1, 2019 at 10:17 f m

   Så sant. Bra skrivet!

   Reply
  • Pia
   juli 1, 2019 at 6:39 e m

   Hej,
   Kanske du själv är beredd att sponsra Julia då för att hon ska kunna fortsätta som förr då du gillade bloggen? 🤔

   Reply
 • Jenny
  juni 30, 2019 at 11:59 f m

  Men hjälp vad många skriver hårda och elak ord!
  Blir ledsen för din och anda bloggares skull, Julia. Det känns som en häxjakt.

  Det måste vara jobbigt för människor att vara så konservativa i denna ständigt utvecklande värld.
  Att driva en blogg/ ha en instagramkanal har blivit ett ”nytt” yrke, bara att acceptera det. Få kan arbeta med det, alla har inte förmågan att göra det.
  Julia har ju på något sätt fångat oss alla av någon anledning. Hon har alltid gjort ”reklam” för det hon tycker om och vill dela med sig av. Är skillnaden nu att hon får betalt menar ni?
  Jag blir mörkrädd!

  Jag väljer om och vilka jag vill följa, jag väljer när och vad jag vill läsa. På tv:n kan jag klicka förbi reklam, på instagram/ blogg kan jag hoppa över.

  All styrka till dig, Julia. Sträck på ryggen och var stolt över vad du gör!
  Hoppas du kan skaka av dig människors missunnsamhet och elakheter och njuta av en härligt, solig sommardag med familjen 🍀🤗

  Reply
  • Johanna
   juli 2, 2019 at 9:25 f m

   What she said 👆🏻🙌🏻

   Reply
 • Hem och Lycka
  juni 30, 2019 at 4:26 e m

  Men.. Så elaka kommentarer! Kort och gott är det ju så att numera finns det ett yrke benämnt som influenser. En bloggare/instagrammare som kan leva på att skriva och fota. Det är ju inte värre än att likt man reser sig under tvreklamen och gör annat eller bläddrar vidare i tidningen för sånt som inte intresserar gör man likadant på blogg och insta. Bläddrar vidare. Men skillnaden mellan tvlicensen och prenumerationskostnaden du betalar läser du Julias blogg gratis. Rätt generöst med tanke på allt jobb hon lägger ned. Så är jag så trött på att läsa att offentliga personer och företag måste tåla kritik. Förvisso men då får det ligga lite befogad kritik bakom orden, inte bara gnäll över något som är lätt att bläddra förbi. Det finns inte en enda tidning, ett enda tvprogram eller en enda blogg som är intressant rakt igenom, ibland är det något som inte är lika fascinerande och det är då man bläddrar vidare!

  Reply
 • Cecilia wennerström
  juni 30, 2019 at 8:40 e m

  Hej
  Älskar din blogg!!!❤️Du är mamma till fyra, varav ett litet barn. Fattar inte hur du hinner med, men du gör det bra👍👍👍
  Kram

  Reply
 • Linda
  juli 1, 2019 at 12:33 f m

  Fina Julia!
  Jag har följt dig sen du började blogga i princip. Faktiskt sen den där tråden på ”Familjeliv”. Du är en stor inspirationskälla och har så positiv energi! Jag är medveten om att du, för att kunna fortsätta inspirera genom social medier, behöver göra reklam. Och vet du…det gör inte mig ett endaste dugg. För jag vet att jag kan välja om jag vill läsa eller inte (oftast gör jag det) och jag har aldrig sett dig skriva eller hört dig säga uppmaningar om att vi som följer dig måste köpa det som marknadsförs av dig! Jag anser mig mogen nog att kunna fatta sådana beslut själv om det är något jag som konsument vill ha eller behöver. Så snälla fortsätt precis som vanligt, med allt som krävs, för jag vill kunna fortsätta inspireras av dig och din stil. Jag VET att reklamen är nödvändig för att vi som är dina trogna följare ska kunna fortsätta följa dig!

  Kramisar i mängder till dig Julia och alla ni andra snälla människor som skriver så fina saker.

  P.S. Till er som skriver tarvliga saker. Karma is a bitch – kommer och biter er i baken när ni minst anar det…

  Reply
 • Maria Strand
  juli 1, 2019 at 1:11 e m

  Men Herregud!
  Vart är mänskligheten på väg😿.
  Vi lever på 2000 hundra talet och vissa patetiska ryggradslösa människor har mage att ta sig friheten att nedvärdera och kränka någon annan människas yrke.
  Tyvärr så är inte den sista idioten född än.
  Vissa av er kanske skulle behöva lägga er energi på gymet eller ta tält och spritkök för en långvandring i naturen, då kanske ni får något annat att tänka på, som tex SKOSKAV.

  🍒Till dig fina Julia🍒
  Önskar dig och familjen en riktigt härligt Sommar❤️😘

  Kram till dig🥰
  /Maria.

  Reply

Leave a Reply