Meny
Jul / Julia K

Årets klappar och den stora tröttheten!

Årets klappar alldeles snart inslagna. Ett par säckar med våra egna och en säck till tomten med varsin klapp till barnen.

Drömfint att slå in med tyger och sidenscarfs tycker jag. Perfekt grej att leta efter på loppisar.

Band är också en bra sak att kika efter på loppisar. Brukar inte kosta många kronor är så vackert att slå in med. Blir så rörd över vilket hantverk det är.

Så vad finns under granen den här julen hemma hos oss då? Carlos får en stickad tröja, pyjamas, favoritchoklad och en antik fotogenlampa. Noell får strumpor, doftljus, bok, sneakers och en slant. Till Elle blir det en sminkspegel, två olika set med myskläder, en necessär fullproppad med skönhetsgrejer, doftljus och en gosig pläd. Belle får pyjamas, bok, en cashmeremössa och ett megastort paket med pyssel. Juno får gosedjur, pyssel, pyjamas, en sax och så ska jag försöka leta efter en docka som hon önskar sig på temat Frost.

Och vad jag önskar mig? Det kan jag berätta i ett annat inlägg.

Och sista loppistipset. Tapet! Den här fina gröna tapeten i en alldeles orörd rulle hittade jag för en tia på en loppis på Gotland. Perfekt att slå in klappar med.

 

Hej vännerna mina,

Först och främst. HEJ och tack för hälsningarna ni lämnat efter er. Det här ska bli bra, visst? Jag har bara ett löfte för det nya året och det är att det ska bli ett blogg-år utan dess like. Aldrig känt mig så inspirerad som nu. Men så är det, jag måste ha det på mitt sätt runt mig för att trivas.

Nåväl. Klapparna är i princip i box och jag börjar slappna av. Året lider mot sitt slut och jag har några få kampanjer kvar att fota/filma. Idag så har tårarna svämmat över många gånger och det är ett så tydligt tecken på att jag börjar slappna av. Hösten har varit minst sagt intensiv och jag gissar på att min kropp reagerar nu. Med en massiv trötthet som mynnar ut i tårar, huvudvärk och en frusen känsla som bäst lindras med choklad och smörgåsar till kvällsfika. Varje kväll. Bästa kombon just nu är Amerikanska linser och Lontoon Rae. Ni som har koll på finskt godis vet vad jag pratar om..

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

puss

Julia

 

+1

3 Comments

 • Karin
  december 17, 2020 at 3:37 e m

  Oj, så fin bloggen är. Rent och vackert. Allt gott, Karin

  Reply
 • Tina
  december 17, 2020 at 4:51 e m

  Åh Lontoon rae är så goda.😊 Minns att min mormor alltid hade Budapest chokladpraliner i sin kristallskål på finbordet i vardagsrummet. Kan riktigt minnas hur gott de smakade.
  Vilken vacker tapet!😍 Där gjorde du ett fynd.
  Ska leta fram alla fina siden, spets och organzaband som jag har kvar efter mamma. De kommer att bli jättefina paket med de banden. Hoppas att du får vila ordentligt i jul.❤ Kram Tina K

  Reply
 • Jonna
  december 18, 2020 at 7:26 f m

  Aivan ihanasti uudistunut blogi! Kauniisti ja upein kuvin näkyy Julia sinun oma tyylisi. Olen seurannut blogiasi 12-vuotta ja edelleen olet ykkönen. Uskallat olla oma aito itsesi ja blogi on täynnä ideoita, ihasteltavaa ja kaunista aitoa arkea. Fazerin tuotteet vihreät kuulat, Fazerin sininen suklaa, Lontoon rakeet ovat ainutlaatuisia🌿
  Jonna

  Reply

Leave a Reply