Meny
Julia K

Hjälp mig!

 

batch 2DSC_0528 middagen

Nu får ni hjälpa mig. Jag känner mig som en urvriden trasa redo att slängas i sopen. Underbar liknelse hehe…men så är känslan.

Jag behöver pepp. Inte riktigt min kopp att be om hjälp men för att komma över den här obehagliga känslan så skulle jag vilja med er hjälp hjälpa mig själv till en bättre och härligare känsla. Det är för mycket som skaver just idag.

Jag berättade ju igår om att det är förändringar på gång. Jag har sagt upp mig härifrån och kommer snart att tacka Tailsweep, Bonnier för ett gäng fina år som jag är väldigt tacksam över. Tekniken ska bara falla på plats först.

Jag kommer inte att flytta vidare till någon portal utan ska stå på alldeles egna ben. För första gången på otroligt många år. Pirrigt, nervöst men helt rätt hoppas jag? Bloggen blir min, och er. Bara.

Det ska inte finnas något som stör blicken eller känslan. Allt här inne ska vara Julia och ingenting annat. Den reklam som publiceras ska vara kampanjer jag själv skapa. Jag vill att de här ska vara en mjuk och härlig plats på alla plan.

Så nu skulle jag vilja veta. Vad önskar du? Vad gör dig glad här inne och vad önskar du att få se mer av. Kanske något su önskar av layouten eller själva innehållet? Jag har en lång lång lista på saker jag vill genomföra. Men för inspiration och pepp, så önskar jag även era tankar och åsikter.

puss

Julia

0

44 Comments

 • Catharina
  december 1, 2020 at 5:45 e m

  Älskar din blogg som den är! Och tycker det är helt rätt beslut ❤️ Mest intresserad av mode och mat, men gillar blandningen. Minst intresserad av barnkläder och annat som rör mindre barn.

  Kram!

  Reply
 • Moa
  december 1, 2020 at 6:00 e m

  Åh jisses så härligt!!!! Det där kommer du fixa galant genom att bara vara du! Personligen älskar jag inredning, massa trädgård/blommor, mode, recept och allt i hemmet/vardagslivet. Å just det, loppisfynden! Å Gotland. Inläggen som du kallade fredagslyckligt gav mig alltid en fin och inspirerande känsla inombords inför helgen. Vi är så många som älskar det du gör!❤️

  Reply
 • Jenny
  december 1, 2020 at 6:18 e m

  Stort Grattis Julia!
  Allt, precis allt gör mig glad här inne förutom all reklam som poppar upp och stör mellan dina fantastiska och stämningsfulla bilder. Din nya plattform kommer bli hur bra som helst, och 100% Julia, det är jag övertygad om!
  Kram
  Jenny

  Reply
 • Karin
  december 1, 2020 at 6:30 e m

  Vad mysigt det låter! Tänker att du ska följa ditt hjärta så kommer det bli bra vad du än lägger ut, precis som det brukar🌸 Jag tycker om att läsa om måndagslistan och hur du planerar ert familjeliv (blir inspirerad) pepp för jogg och träning, skönhetsrutiner och lite kläder. Gillar också när du skriver om att livet inte alltid är perfekt, känns jordnära och naturligt. Tack för fin inspiration, får en sån mysig känsla av din blogg🥰

  Reply
 • HB
  december 1, 2020 at 7:04 e m

  Jeg liker det meste av innholdet ditt. Syns kanskje mest om loppisfunn, innredning og oppussing på Gotland. Men din fantastiske estetiske sans gjør at alt er lekkert uansett, selv når du filosoferer over livets ulike utfordringer. Kikker innom daglig for en liten dose “eyecandy” og dine fine funderinger. Lykke til på egen plattform.

  Reply
 • Kati
  december 1, 2020 at 7:37 e m

  Det kommer att gå riktigt bra, du är SÅ bra på det du gör! Dethär är faktiskt den enda bloggen jag följer och har gjort det redan i flere år. Har tyckt specielt mycket om ditt inlägg som behandlade dalior… till den grad att jag i sommar för första gången hade såna sjäv. Skulle gärna se mer om hur renoveringen av huset på Gottland framskrider. Det har varit roligt att följa med hur ni har räddat huset och omvanlat den. Tycker om att du postar ofta. Kanske lite onödigt mycket reklam på senare tid, men förstår att det behövs.

  Reply
 • Anna
  december 1, 2020 at 8:12 e m

  Julia, jätteroligt att du ska stå på egna ben. En hel del av den reklam som du inte har styrt över tycker jag har skavt och inte riktigt legat i linje med din framtoning, så det här tror jag blir så bra för dig. Du har en fin kombination av trädgård, hem, inredning, recept och tips så renodla dina egna många talanger – de är orsaken till att vi följer dig. Stort lycka till!

  Reply
 • Elin
  december 1, 2020 at 9:17 e m

  Har inga tips! Följ magkänslan ❤️Jag kommer troget hänga kvar ändå 🤗

  Reply
 • Jennie
  december 1, 2020 at 9:20 e m

  Hej
  Jag gillar din mix som du redan har på blogg/Instagram. Mode, trädgård, recept, Gotland, inredning, loppis, barn och familj. Det är mysigt att följa er vardag.
  Du kanske behöver sömn. Jag vet inte hur ni delar upp ansvaret med att ta hand er flickas diabetes. Ni gör ju mysiga saker tillsammans men du kanske behöver tid att ta hand om dig själv utan att tänka på jobb och barn

  Hoppas du snart känner lite mindre skav ❤️

  Reply
 • Carro
  december 1, 2020 at 9:20 e m

  Hej! Jag gillar bloggen som den är! Blandningen av vardagsliv, renovering, trädgård, bakning, träning, inredning med mera passar mig perfekt. Du inspirerar på så många plan! Om det är något som jag önskar mer av så är det tips vegetariska recept och alla loppisfynd som du gör. Lycka till! 💕

  Reply
 • Paula Sjöblom
  december 1, 2020 at 9:46 e m

  Bilder, inspiration, dagens outfit, dina tankar.. jag tycker jätte mycket om din blog.

  Reply
 • ina
  december 1, 2020 at 10:04 e m

  vill bara efter att läst ditt inlägg säga KÖR!!! är övertygad om att du kommer ha gjort ett rätt beslut. tror det kommer passa dig och oss som läsare som beundrar och inspireras av det du delar med dig från ditt liv🤗 får återkomma om speciella önskningar, måste bara fundera ordentligt först. ska med stor glädje fortsätta följa nya bloggen 😍

  Reply
 • Karin
  december 1, 2020 at 10:50 e m

  Wow vad kul! Heja dig Julia! Det här kommer att bli grymt och jag ser så fram emot att få följa.❤️

  Reply
 • Sofie
  december 2, 2020 at 7:54 f m

  Din blogg är den enda jag läser! Älskar allt – loppisfynd, trädgård, renovering, familjeliv, allt som du redan gör! Fortsätt vara du, för det är det vi älskar!

  Reply
 • Sofie
  december 2, 2020 at 7:59 f m

  Åh, jag tror din blogg kommer hitta tillbaka till den mjuka, fina känslan utan all reklam. Jag började läsa din blogg 2007, och då + några år framåt var den så vilsam och mysig att kika in på. Sedan förstår jag såklart hela biten med att man inte kan jobba gratis osv och att man kan behöva reklam som en del av inkomsten. ❤️ Men den ÄR störig när den blinkar, poppar upp och stör upplevelsen när man vill ta del av dina inlägg: det jobb du har lagt ner i vackra bilder och texter. Så heja❣️ Det kommer bli toppenbra. Dina samarbeten (som känns väldigt genuina!) tycker jag betydligt bättre om än reklamen som vill lägga sig i, mellan och till och med över/på dina inlägg. 😆 Jag önskar i övrigt ingen förändring, tycker så mycket om din blandning av inredning, trädgård, mode, loppisfynd, familj osv. här. Allt gott till dig fina Julia! KRAM

  Reply
 • Emma
  december 2, 2020 at 8:01 f m

  Följ ditt hjärta och skriv om sådant som inspirerar dig, om DIY, recept och inredning varvat med det personliga – det har tagit dig så här långt och det kommer att bli bra!

  Reply
 • Linda
  december 2, 2020 at 8:23 f m

  Men åh, vad spännande! Klart man vill att det ska bli bra! Och det kommer du att få till bra!! Följ din magkänsla!!

  Reply
 • Överkalixtösen
  december 2, 2020 at 8:25 f m

  Spännande att följa denna resa! Ser fram emot en blogg med måttligt med reklam. Jag önskar mer inredning. Tankar runt materialval i huset på Gotland till exempel. Och givetvis fler av dina fantastiska recept. Du borde för övrigt skriva en kokbok!

  Reply
 • FruAndersson
  december 2, 2020 at 8:27 f m

  Bra! Följ bara ditt hjärta, din känsla och sunda förnuft.

  Reply
 • Annelie
  december 2, 2020 at 8:51 f m

  Vad du är modig och inspirerande! Varje dag går jag in och läser och beundrar dina bilder och framtoning, den stunden ger mig ett lugn och en ödmjukhet och du har fått mig att stanna upp och högt värdera små enkla stunder i tillvaron. Tack för det och lycka till nu, vi är med och håller på dig!

  Reply
 • AveLina
  december 2, 2020 at 9:01 f m

  Mindre reklam.
  Då just nu för jobbigt att scrolla förbi för reklam ville jag ej se.förstående är jag då man vill tjäna pengar men i utbytte blir bloggen reklam, så en inte längre läser med samme engagemang å inspo som dåtiden den lugn mjuka tiden innan all reklam

  Reply
 • Karin
  december 2, 2020 at 10:15 f m

  Tror det kommer att bli super, allt du gör så gör du med stil. Ser fram emot detta. Massor med pepp till dig. Kram

  Reply
 • Mia Andersson
  december 2, 2020 at 10:57 f m

  Du har en blogg som jag besöker i stort sett varje dag. Jag följer det du delar, i stort och smått.
  Det är fint att följa er resa på Gotland, dina fynd på loppisar och barnens utveckling.
  Nu står jag inför ett samboliv efter att i flera år bott själv.
  Då letar jag runt på din sida efter inspiration och kollar gamla bilder, för att finna min väg att göra det “nya” huset och trädgården till mitt.
  Jag är tacksam för allt du delar, dina fina bilder och texten som verkligen kan leta sig in under min hud. Ibland tror jag att jag känner dig och att du är en vän, trots att vi aldrig setts 🙂
  Fortsätt som du gör! Det blir topp!
  Kram

  Reply
 • Helena
  december 2, 2020 at 11:59 f m

  Spännande, Julia!🥰

  Din blogg är ljuvligt underbar med en mix av allt!
  Fortsätt på samma vis!
  Inredning, trädgård, klädtips, loppis, utflykter livet❤️

  Reply
 • Sanna
  december 2, 2020 at 12:37 e m

  Odling! 💚

  Reply
 • Karin
  december 2, 2020 at 1:21 e m

  Åh, vad fint det kommer att bli. Dina vackra bildserier har blivit störda av reklam som det är nu. Det kommer att gå alldeles utmärkt, du har så fint content och en alldeles egen stil med passande samarbeten. Fortsätt med den stilen i bilder som du har och gärna massor av blomster och trädgård! Förresten tack för tipsen från ditt närområde, besöket på Torö Stenstrand blev magiskt, helgen efter åkte min dotter dit när hon såg mina bilder.

  Reply
 • Sofia
  december 2, 2020 at 1:42 e m

  Jag önskar att du fortsätter vara du. I allt vad det innebär. Du och din familj är oerhört ödmjuk och jag önskar att jag nån gång ska kunna bygga upp det ni har lyckats bygga upp. Det är så härligt att kunna känna att man är en del av er – och att du är så jordnära. Så det är snarare så att jag önskar att du fortsätter med det. Kanske också.. att dela med dig lite mer utav livets mörka stunder, när det finns sådana. Inte på ett utlämnande sätt, utan det sätt som känns bekvämt. Det finns så mycket vi inte vet om dig, men det gör det hela fint också på sitt vis.

  Reply
 • Anna
  december 2, 2020 at 1:57 e m

  Mycket trädgård. Mkt inredning. Gotland. Mkt du helt enkelt:) Ditt sätt att framhäva vardagen som ngt vackert. En fin kopp att dricka kaffet i , knoppar som kommer…ja du vet!

  Reply
 • Hanna
  december 2, 2020 at 2:25 e m

  Mer av det du redan gör men utan all reklam som inte hör till dig. Det blir perfekt! 😍

  Reply
 • Jessica
  december 2, 2020 at 6:32 e m

  Fina Julia! Känns som jag varit med dig nästan från start och särskilt under mina egna bloggår. Det har alltid varit en fröjd att kika in till dig. Härlig känsla och grym integritet! Du är bloggdrottningen med hundra procent äkthet, det är ljuvligt för en läsare! Lycka till med det nya – det kommer bli precis hur bra som helst, det är jag säker på! Du är fantastisk! Lycka till! Stor kram från Jes (Gamla Vita villa vila 💕)

  Reply
 • Emma
  december 2, 2020 at 7:43 e m

  Din blogg är magisk som den är med ditt innehåll! Jag älskar att komma in här och på IG för att inspireras, och känna lugn. Jag älskar din inredningsstil och din underbara trädgård. Så jag tror att bara du fyller din nya blogg med sådant som “andas” Julia så kommer det att bli fantastiskt! Bamsekramar och heja dig!

  Reply
 • Elin
  december 2, 2020 at 8:23 e m

  Hej Julia!
  Jag är en sån som gärna börjar följa nya konton och började för länge sedan följa dig på Instagram, det var så jag hittade dig. Många av de konton jag hittar slutar jag att följa ganska snabbt då jag inte känner att de passar mig eller ger mig rätt energi.
  Jag är på en plats i livet där jag försöker landa i mig själv och bli mitt bästa jag, och då är det väldigt viktigt för mig att omge mig med bra, sunda personer som ger mig trygghet, harmoni och lugn i själen. För mig, i den digitala världen, är det du.
  Jag har kanske en handfull personer jag blivit kvar hos, och i den här föräldralediga bubblan ser jag dig lite som min kompis och förebild på många plan. Som förebild både som företagare som jobbar hemma, din familj och hur ni verkar vara varandras viktigaste pelare i livet, och att det är okej att helst vilja umgås med sin familj. Hur du visar upp de små sakerna i vardagen inspirerar mig enormt. Din kreativitet både med penna, pensel, odlingar, inredning, kläder med mera. Juno som dansar på bordet och hur ni hanterar Elles diabetes. Du ser, jag skulle kunna fortsätta fortsätta jättelänge.
  Så, jag vill egentligen bara säga att du ger mig inspiration utan press, men samtidigt ett sug efter att våga följa drömmar och känna in vad som känns bra för mig. Med det sagt tycker jag att du och dina kanaler är superbra precis som de är, och skulle jag få önska en sak så skulle det vara att få se lite mer av när du skriver så vackert.

  Stor kram från mig och tack för att jag får följa dig!

  Reply
 • Catharina
  december 2, 2020 at 9:57 e m

  Bra beslut ❤️ Älskar din blogg! Mest intresserad av mode och mat, mindre intresserad av ”småbarnsgrejer”, men fin mix!

  Reply
 • Terese
  december 2, 2020 at 10:46 e m

  Åh, spännande och modigt av dig! Jag tror det kan bli en framgångssaga! Det genuina som du tar fram lockar läsare och just dina tankar om livet känns äkta. Det vill jag höra mer om! Även livet i stort, barn, livspussel osv. Sedan är dina loppisrundor, trädgård och inredning härliga att ta del av. Jag är med dig och ser fram emot detta!

  Reply
 • Martina
  december 3, 2020 at 9:15 f m

  Jag älskar känslan av att det är som balsam för själen att titta in hos dig. Alla dova färger, snälla ord och ingen hets. Älskar all din inredning, både gammalt och nytt. Älskar din tolkning av årstidsväxlingarna. Skönhetsinspiration. Outfits, m.m ❄️❄️❄️

  Reply
 • Hanna
  december 3, 2020 at 9:38 f m

  Jag tycker om din blogg så som den är! Sen så är jag nog lite extra förtjust i dom inläggen som är lite spontana, du vet, lite vardagsstök och bilder som visar verkligheten så som vi alla har det. Men blandningen är det bästa…!

  Reply
 • Selma
  december 3, 2020 at 8:23 e m

  Hej Julia, vad kul och spännande att du ska satsa på att stå på egna ben som du säger.

  Jag har följt dig många år nu, och blir alltid glad o inspirerad av dig.

  Jag älskar extra mycket när du delar med dig av vegetariska recept, när du bakar, när du sätter ihop collage på kläder och inredning. Men även när du berättar om små vardagliga saker som skaver, som vi alla har men inte pratar högt om. Alltså, när du är som du är liksom …..
  Ha det gott fina du

  Reply
 • Claes
  december 3, 2020 at 9:33 e m

  Jag tycker att ett större fokus på mat hade varit trevligt.

  Reply
 • Terese
  december 4, 2020 at 12:08 f m

  Åh, fortsätt att skriva om din tankar, vardag med barn och inredning med loppisfynd. Tycker du skriver vackert och sätter ord på livet och det viktiga på ett träffsäkert sätt. Jag hänger gärna med och fortsätter läsa. Fortsätt med din röda tråd, det blir det unika som jag tror många just vill läsa.

  Reply
 • Mia Andersson
  december 4, 2020 at 8:45 f m

  Jag trodde jag svarade på din fråga innan, men det verkar som om jag glömde skicka 🙂
  Iallafall, jag uppskattar din blogg så himla mycket! Ibland tror jag att jag faktiskt känner er, och att jag skulle råka hälsa om jag mötte dig;)
  Men iallafall, jag är inne här nästan varje dag för att läsa vad du skriver och ta del av det du delar.
  Nu står jag inför en flytt och snurrar då runt bland dina bilder för att leta inspiration till det som ska bli mitt nya hem.
  Det är roligt att följa er både där hemma och på Gotland och för mig är den en stor inspiration både när det gäller inredningen och trädgården.
  Tack för att du visar, att jag får följa med en bit.
  kram

  Reply
  • Julia
   februari 10, 2021 at 9:57 f m

   Stort lycka till med flytten och TACK för så fina ord! kram

   Reply
 • Lina
  december 4, 2020 at 7:05 e m

  Gillar dina recept!!

  Reply
 • Jenny
  december 4, 2020 at 8:16 e m

  Åh, Julia, det låter ju alldeles underbart! Heja heja heja dig!

  Jag tycker alltid att dina kampanjer både på bloggen och på Insta känns så genuina, genomarbetade och mer bara som en del av allt annat du delar med dig av. Allt det här flickrandet av annonser som dyker upp huller om buller när man går in på bloggen fr mobilen däremot känns prick tvärtom. Jag fattar ju såklart att reklam i olika former behövs så jag ville bara förmedla att jag tycker att det är milsvidd skillnad mellan dina egenfotade och -skapade kampanjer (noll problem) och annonser som smäller upp i ansiktet på en (tar bort all känsla och är sjukt störande).

  Jag älskar din blandning, att allt inte alltid är perfekt eller tipptopp och hur du jobbar med blogg och Insta ihop – ja, allt tror jag. 😊

  Jag skulle gärna se fler ”behind the scenes” och mer av din fantastiska handstil och illustrationer. Kommer inte på något mer just nu men hojtar om/när jag kommer på något mer!

  Framförallt vill jag bara skicka med all pepp jag kan! Verkligen njuuuuuter av all inspiration du ger både här och på Insta och ser verkligen fram emot att följa dig framåt. Speciellt med såna här härliga nyheter!

  Reply
  • Julia
   januari 18, 2021 at 11:57 f m

   Tack bästa du för all input. Värt mycket för mig! KRAM

   Reply

Leave a Reply