Meny
Julia K

Mål, tankar och en enda lng torsdag fram till våren!

DSC_0305

Hej mina fina!

Jag mår väldigt bra idag. Kände mig något håglös och utan energi under helgen så skillnaden är stor. Kanske min morgonjogg som gjorde susen?

Nu har det i och för sig hunnit bli sena kvällen men jag började skriva till er tidigt imorse men så kom minst femtioelva saker emellan. Det är en sådan vecka just nu.

Jag har så mycket roligt på gång med mitt jobb. Mer långsiktighet och en möjlighet att välja på ett annat sätt. Även om allt kanske är en tillfällighet vad vet jag. Det här är en relativt ny bransch och mitt värde är ju liksom upp till mig att förvalta och upprätthålla.

Och så har jag våren framför mig. Tiden från och med nu fram tills det att våren faktiskt är här är som en enda lång härlig torsdag.

Igår fyllde jag på med ännu mer fröpåsar och jag är nästan orimligt pepp. Synd bara att jag inte har en större odlingsyta. Men glad och tacksam för den jag har. Ska odla som aldrig förr.

Nåväl, nog om det. Jag håller inga Nyårslöften direkt men det är klart att jag reflekterar, summerar och funderar på framtiden lite extra vid årsskiften.

Det här blir mitt arbetsår. Kanske låter det både jobbigt och lite trist? Att jag vill lägga så mycket tid och energi på att jobba. Men man får ha i åtanke att jag mest varit mamma. Såklart att jag är det i första hand alltid. Barnen är min största lycka i livet och prioritet. Men jag fullkomligen älskar mitt jobb och den här möjligheter jag har just nu att få fylla mitt arbetsliv med sådant jag älskar. Inga småttingar hemma och jag har all tid i världen att faktiskt jobba under vardagarna.

Jag brukar få en hel del frågor om mitt jobb och kan om intresse finns skriva ett inlägg om hur det är att arbeta som Influenser?

Jag har satt upp 4 stycken mål för mitt arbetsår 2020 och en av dessa är att fördjupa mina kunskaper inom foto. Jag är verkligen en amatör och lärde mig ju att fota manuellt i våras. Och den andra är att jag lära mig om bildredigering. Två roliga och görbara mål.

Vi får se om jag lyckas eller misslyckas med mina andra mål. Ibland blir det inte som man tänkt sig helt enkelt men jag ska jobba hårt för att uppnå det jag vill…Det känns lite som min tur nu. Att få lägga tid på mig själv och det jag älskar i den mån jag kan.

Hoppas ni haft en fin dag. Här var det otäckt blåsigt idag…så obehagligt när vädret är sådär skoningslöst okontrollerat tycker jag.

 

puss

Julia

0

2 Comments

 • Frida
  januari 21, 2020 at 9:38 f m

  Ska också odla en massa. Har väldigt stor yta, men sämre med tid så jag måste begränsa mig.
  Kommer vara en liten fotokurs ute på Muskö framöver om det kan vara något för dig.
  Ha en fin dag! Kram

  Reply
  • juliak
   januari 21, 2020 at 12:39 e m

   Vad härligt 🙂 Jag har bokat in mig på en kurs i Enköping med både foto och redigering men tack söta för tips 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply