Meny
Julia K

Min vinterhud

(Reklam för Skincity)

 

Hej vännerna!

Dagens tema, vinterhy!

 

Jag har hudproblem. Det eskalerade för drygt ett år sedan med kraftiga eksemutbrott. De kommer med jämna mellanrum, alltid i samband med stress. Förutom att det är ett så himla plågsamt tillstånd så har det också tagit bort min glädje med hudvård en del. Jag som älskar huvård och det är liksom mer än att smörja mitt ansikte. Det är helheten och proceduren liksom. Att ta hand om mig själv en stund. Och samtidigt förbättra hudens utseende.

 

Med det sagt så är jag så extremt noga med vad jag använder på min hud idag och ofta blir det supertrista krämer som inte gör så mycket mer med huden än att mjukgöra eller stilla klåda.

 

Men det finns faktiskt effektiv och rolig hudvård även fast man har känslig hud. Lyckan i det! För jag vill ju så gärna jobba med lyster och förebygga allt för kraftiga ålderstecken.

Den här fuktgivande gelcremen från Skincity Skincare seglade snabbt upp bland mina favoriter och fungerar ypperligt på just känslig hud.

Konsistensen är absolut lovely! Gel är annars ingen direkt favorit men den här är en perfekt mix och känns lätt på huden samtidigt som jag riktigt känner hur återfuktad den blir.

 

Den förbättrar hudens barriär och motståndskraft. Återfuktar ordentligt och så får jag den där lystern jag så gärna vill ha men saknat under hela hösten och vintern.

Man behöver inte så mycket. Det räcker med en två pumptryck. Jag använder den just nu på morgonen efter mitt serum.

 

HÄR hittar ni Calm Moisturiser om ni blir sugna på att prova!

Puss

Julia

0

1 Comment

 • Lotta
  januari 25, 2023 at 5:31 f m

  Hej Julia!
  Tack för din fantastiska blogg och instagram, älskar att gå in här och inspireras. Nu vet jag att detta var ett samarbete, men jag måste ändå tipsa om Maria Åkerbergs produkter, som är otroliga för känslig hud. Har själv varit där, och även många av mina vänner har blivit hjälpta.
  Såg att den här gelén du tipsade om har vatten som första ingrediens, vatten är tyvärr inte återfuktande och det krävs tråkiga ingredienser (som ej gör gott för huden) för att få vatten och fett att blandas i en produkt.
  Lycka till med allt! Och tack igen för din fina blogg och instagram.
  /Lotta

  Reply

Leave a Reply