Meny
Kläder / Shopping

En ny känsla och en gårdagens outfit!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hjärtan!

Jag är över på andra sidan. Jisses vilken vecka. Med känslorna utanpå huden. Skör. Vilsen. Sakta men säkert byts allt ut mot en känsla av lycka, tacksamhet och styrka. Vadå vilse? Jag är väl jättebra som jag är och jag har full koll på läget. Hur är det ens möjligt att samma kropp kan känna alla dessa känslor under kort tid? Svaret är hormoner i kombo med min personlighet.

Nåväl. Nu kan jag lägga det bakom mig och vi tar snart höstlov. Jag kommer att blanda lov med jobb då det hopat sig något. Jag är alldeles fullbokad ett tag framöver. Underbar känsla! Bara mängder av roliga samarbeten som jag tror passar mig och er superb.

Ok nog om det. Det är fredag och vi har en oktoberhelg framför oss. Igår tog jag med min Noell på en middag på Körunda. Himla trevligt ställe och god mat.

Jag var nominerad i kategorin årets Nynäshamns ambassadör. Vilken ära! Jag kammade inte hem vinsten men vad gör väl det. Så fint att vara nominerad.

Vill ni se hur jag såg ut? Knäppte av några bilder till er.

batch 2DSC_0445 middagen

Kvällens outfit redo. Gamla godingar till skor från Flattered som hängt med i många år nu. Skulle jag köpa ett par nya så finns det ett par riktigt fina HÄR inne på Ellos. Tips!

batch 2DSC_0511 middagen

Ett av livets loppisfynd ser ni där på fönsterbrädan. Käraste Jönssons katt.

batch 2DSC_0513 middagen

Min nya klänning kommer från Gina Tricot. Älskar den! Ni hittar den HÄR. Finns även i svart. Perfekt julaftonsklänning tycker jag.

batch 2DSC_0514 middagen

Övervintrar ni alla pelargoner? Mina får stå framme. De flesta i alla fall. Blir ju inte så frodiga om vintern men det gör mig ingenting. Vackert även så.

batch 2DSC_0528 middagen

Mattan brukar jag få många frågor om. Den hittar ni HÄR inne på Ellos.

batch 2DSC_0531 middagen

Hur ljuvt?

 

När det kommer till smink så använder jag främst fyra olika produkter som jag vill tipsa er om.

DSC_0540 middagen-tile

På huden där jag känner att det behövs använder foundation från Bare Minerals. Den täcker lite lagom och jag älskar foundation i puderformat. HÄR hittar ni den och jag har Fairly Light.

För att applicera den så använder jag den HÄR borsten. Om jag vill täcka över någon ojämnhet eller pigmentering lite extra så använder jag den HÄR borsten.

För en härlig lagom solkust känsla pudra jag på den HÄR. Några duttar i panna, haka och kinder. Färgen heter Warmth.

På brynen har jag den HÄR från Lumene. Älskar den. Färgen heter Blond.

På läpparna har jag sedan urminnes den HÄR från Clarins. Samtliga färger är jättefina.

 

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag. Här blir det mängder med levande ljus, pyjamasmys och godsaker. Smågodis är livet. Och choklad…

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply