Meny
Kläder

Favoritbyxorna!

(Innehåller en reklamlänk)

IMG_5045

 

IMG_5046

Bilder från ett av mina härligaste samarbeten under året. Så lycklig för hur min vår blev arbetsmässigt. Kände mig så otroligt osäker i vintras men har landat i att det här är precis det jag vill ägna mig åt just nu, så länge jag får och kan. Bokslutet är inskickat och de mål jag haft är uppnådda. Känns väldigt härligt. Njuter sommarlovet varvat med jobb.

Okej nog om det, gillar ni mina byxor?

Fjällräven har verkligen lyckats göra ett par absolut underbart sköna, mjuka och snygga fritidsbyxor som jag kan ha i trädgården, skogen och joggturen. Hög midja och förstärkta knän. Tio poäng av tio möjliga.

Ni hittar byxorna HÄR.

puss

Julia

Ps, innemysväder hos oss idag och jag ska beta av en liten jobbhög på skrivborde och sedan ska vi pyssla och måla.

0

3 Comments

 • Moa
  juni 26, 2019 at 7:27 e m

  Älskar byxorna!! Fick i morsdagpresent av familjen… under midsommar testade jag dem i fjällen… Funkade toppen i både regn, snö och sol med ett par ullunderställ under!!

  Tack för att vi får följa dig och din fina familj!! Har tre barn och jobbar som lärare, kan tycka att det är semester att vara på jobbet ibland😊

  Hälsningar Moa

  Reply
 • Moa
  juni 27, 2019 at 7:03 f m

  Älskar byxorna från fjällräven! Fick mina i present av familjen på morsdag… undermidsommar testade jag dem i de svenska fjällen! Funkade toppen med ett par ullunderställ under, klarade både regn, snö och sol🏔

  Tack för att vi får följa dig och din fina familj, har sommarlov med tre barn och jobbar annars som lärare! Jag tycker ibland att det är semester att vara på jobbet!

  Hälsningar Moa

  Reply
 • Evelina
  juni 28, 2019 at 9:18 e m

  Sååå bra byxor!!! Instämmer helt!!! Var kommer tid härliga tröja från? Den var verkligen jättefin!!! Ha en fin helg!!!

  Reply

Leave a Reply