Meny
Kläder

Fint till Midsommar

(Inlägget innehåller adlinks)

Alltså vilken virrig människa jag är just nu. Avskyr det. Av hela mitt hjärta. Älskar ju ordning och reda och kan för mitt liv inte fösta hur människor kan slösa tid på att leta efter prylar jämt.

Jaja…själv spenderade man ju totalt tre ( jaaa T R E ) timmar på att leta efter sin mobil på förmiddagen. Den var puts väck borta. Bokstavligen. Till slut hittade jag ju en slags hitta min telefon funktion på nya datorn. Och den visade att telefonen låg i bilen.

Man kunde ven trycka på en knapp så att telefonen pep och de var ju tur för den låg under en av bilmattorna. Fråga inte…jag vet inte själv.

Jag visade ju inte min allra bästa och mest strålande mamma Julia sida den här morgonen i alla fall. Det är ett som är säkert.

Nåväl. Midsommarvecka ju. Vad har ni för planer?

Vi firar med vänner här hos oss. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu men hittade dessa pärlor på Lindex.

 

Jag äger inte en endaste Maxiklänning. Den HÄR med bar rygg vore drömfin. Men kanske inget som fungerar så bra just nu när jag ammar…

En tjockare tröja till kvällen. Ingenting är somrigare och finare än blåvitrandigt tycker jag. Snyggtröjan finns HÄR.

En top med matchande kjol i vitaste vitt med broderie anglaise känns som ljuvaste midsommar. Ska nog ta en sväng in imorgon och prova både toppen som finns HÄR och kjolen som finns HÄR. Perfa nu när jag ammar också.

Ses imorgon!

Julia

0

No Comments

 • Maria Strand
  juni 19, 2017 at 9:54 e m

  God kväll Söta
  Här i Motala firas det midsommar på landet med mina barn och mitt lilla älskade barnbarn, vi (min sambo ) har gjort en liten midsommarstång som senare ska kläs med björkar och blommor.
  Sill och potatis,glass maränger jordgubbar, blommor i överflöd och jag tror att jag kommer få dansa runt den lilla midsommarstången med lilla Agnes både en och två gånger så Mormor kanske får träningsverk.
  Hoppas att dopet för er lilla prinsessa var helt fantastisk och att ni hade en underbar skolavslutning.
  Du skrev att du inte direkt är god vän med den tekniska världen, då kan jag berätta att det blir inte lättare med åren (tro mig) .
  Ha nu en fortsatt bra vecka.
  Kramar till dig

  Reply
  • Julia
   juni 20, 2017 at 9:56 f m

   Låter hur mysigt som helst. Du verkar vara en alldeles fantastisk mormor. KRAM

   Reply

Leave a Reply