Meny
Kläder

Höstmysigt!

Reklam för Indiska

Hej vännerna,

Måndagslistan uteblir men istället blir det ett höstmysigt tips jag delade med mig av igår på insta istället. Så får vi prata om helgen och veckan imorgon istället. Det blir bra.

🍂Höstmode alltså. Älskar! Ni vet när man fortfarande kan ha bara ben, klänning och en gosig tjocktröja till?

I vanlig ordning satsar jag på mysiga och sköna kläder. Känner mig alltid så fin i klänning så det är ett givet inslag i min höstgarderob.

Jag har valt ut mina personliga favoriter från Indiskas kollektioner Calming blues och Alternative greens. Otroligt härliga plagg som passar att ha både till vardag och på arbetet. Snyggt, bekvämt och med en känsla av power. 

Vilken outfit är din favorit? Jag är väldigt svag för den brunprickiga klänningen och de ribbade leggingens som jag köpte i tre olika färger. Fint med tjocktröja eller tunika till.

Med min kod JULIA20 får ni 20% rabatt på Indiskas HELA sortiment, både online och i butik i 7 dagar från och med idag. HÄR hittar ni hela sortimentet!

 

Nu ska jag beta av det sista innan eftermiddagsruljansen tar vid. Blev en rivig start på veckan men själv känner jag mig mest sömnig. Siktar på en piggare tisdag!

 

Puss!

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply