Meny
Kläder

I min höstgarderob

(Innehåller reklamlänkar till COS)

Hej på er, och det har blivit onsdag. En mysig mitten av veckan dag. Jag har fåt lite hjälp av Carlos idag med några kampanjer som skulle fotas och det är ju hur mysigt som helst med en kollega för dagen.

Lunchen fick dock avslutas illa kvickt då Noell skadat sig och hamnat på akuten ( allt är okej och inget livhotande men en fraktur och ett gäng stygn blev det i fingret ). Modershjärtat fladdrar ändå. Man vill aldrig någonsin att ens barn ska ha det minsta lilla ont på något vis. Men allt ska nig bli bra och än en gång imponeras jag av vår sjukvård, den är grym!

 

 

Jag älskar kläder. Sörjer ibland att jag inte riktigt får tillfälle att klä upp mig så ofta å andra sidan är bekväma, mjuka och praktiska kläder det bästa jag vet om. Obekvämt går alltid bort och jag tror inte att jag äger ett enda oskönt plagg faktiskt.

Ska vi ta en titt på vad som finns i min höstgarderob? Nu är det något av en mellanperiod. Kyligt på morgonen och lite mildare framåt dagen. Den här veckan har det regnat ganska mycket och känslan är rå utomhus. Typiskt höstrusk med andra ord.

Typiskt bra jacka i skjortmodell att använda nu när det är ganska milt ute fortfarande. Älskar att den är lite lätt A-linjeformad med en fin krage som är rundad.

HÄR hittar ni den!

 

Ytterligare ett ytterplagg! Lagom varm dunjacka som passar innan det blir sådär isande kyligt ute. Man kan sno åt den i midjan om man vill och fälla ut en huva bak.

HÄR hittar ni den.

 

Varmt innanför! Älskar att den numera enkelt går att hitta supermjuka ullplagg som inte bara känns som underställ utan “riktiga” plagg. Stickad ljusgrå ribbad tröja med knappar som jag gärna bär till ett par sköna jeans.

HÄR hittar ni tröjan!

 

En tröja jag fått supermånga komplinager för! Vit mjuk mohair och en superhärlig längd.

Under en stickad bralette. Kanske världens bästa grej. Så fint och otroligt skönt.

HÄR hittar ni min tröja och HÄR finns braletten.

 

Hoppas ni tyckte om mina tips!

Nu ska jag dyka ner i lite jobb som uteblev under dagen och sedan andra avsnittet av nya säsongen Den tunna blå linjen. Jisses så spännande den är, ser ni också?

♥️

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply