Meny
Kläder / Livet på landet / Loppisfynd

Min morsdagspresent och miljöinspektörsbesök!

IMG_7446-tile

audrey_bla_klanning_web

IMG_7449

Hej rara!

Lite morsdagsklänning och bedårande vintageporslin till sommarcafét.

Kan man annat än att ä l s k a udda vintageporslin? Jag kan inte få nog. Och klänningen som Carlos beställt till mig. I morsdagpresent. Hur fin är inte den då?  Till vita tygskor, min lilla Mulberry Lily i ljusbrunt skinn, korallrosa naglar och sommarlovsfeelings i kroppen.  Älskar klänningar lika mycket som udda vintageporslin. Allra minst.

Idag har jag haft en så urgullig miljöinspektör på besök här så att allt blir rätt och riktigt när vi öppnar upp sommarcafét. Verkar vara ett himla spännande arbete. Att vara miljöinspektör. Allt från besök i lilla Björsta till att inspektera så att Coca Cola fabriken sköter sig. Kontraster hihi.

Nu ska jag boka en frisörtid. Står verkligen i n t e ut mer med mitt hår. Vill känna mig sommarfräsch och som mig själv igen. Håll en tumme för mig. Riktigt hårt.

 

Fin torsdag!

puss

Julia

Vintageporslinet är köpt hos Bästa Binge och klänningen är beställd från Vintagefabriken. 

0

No Comments

 • Jessica E
  maj 26, 2016 at 12:20 e m

  Boka tid på Filosofie, Reenstiernas gata i Stockholm så behöver varken du eller vi hålla tummarna utan kan vara helt trygga i att du får som du vill inom ramarna för vad som är tekniskt möjligt!!

  Ljuvlig klänning!! Grattis till oss mödrar 🙂 Naven som jorden snurrar runt :-)!

  Jag har jobbat på miljökontor som djurskyddsinspektör och det är inte alltid kul att jobba med livsmedelskontroller kunde mina kollegor berätta om…Mycket pengar som står på spel i denna bransch med små marginaler vilket gör att trycket på inspektören att inte hitta fel blir stort och hot förekommer även omd e flöesta är jättetrevliga!!

  Kram

  Reply
  • juliak
   maj 26, 2016 at 1:05 e m

   Ja hurra och grattis till oss 🙂 Ja visst känns den typ malin på saltkråkan. Eller änglagård. Mmm hoppas hoppas att den passar!

   Har bokat en tid nu på ett ställe som ska hålla måttet. Känns som att det inte kan bli värre nu 🙁 Ja jag fick en liten liten inblick och det verkar minst sagt spännande på gott och ont. Kramar! J

   Reply
 • Elin
  maj 26, 2016 at 12:41 e m

  Men så kusligt! Beställde samma klänning för någon vecka sedan med precis samma tanke om vita tygskor & en Mulberry Lily till :-O Tyvärr äger jag inte någon Lily ännu men håller tummarna att jag kanske kanske får en i morgongåva i juli… Klänningen är hur som ljuvlig <3 Stor kram

  Reply
  • juliak
   maj 26, 2016 at 1:02 e m

   Men åååh! Då hoppas jag innerligt att du får en sådan i morgongåva. Jag älskar älskar min och det är verkligen den finaste sommarväskan någonsin tycker jag 🙂 Valde du också den blåa klänningen? Kram!

   Reply
 • Therese
  maj 26, 2016 at 2:24 e m

  Vilken underbart fin klänning! Såg att de hade väldigt fina kjolar också och barngrejer.. alldeles föör mycket fint:)

  Reply
  • juliak
   maj 26, 2016 at 2:43 e m

   Jaa kjolarna alltså! Såg du toppen som passade till? Ooooh vill ha!

   Reply
 • CAMILLAESI
  maj 27, 2016 at 12:26 f m

  så fina 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  Reply

Leave a Reply