Meny
Kläder

Min nya maxiklänning!

(Inlägget innehåller en adlink)

Heeeej och vad roligt att ni ville önska inlägg! Blir jätteglad!

Jag ska uppfylla alla era önskemål med början idag.

Har fått en del frågor om klänningen i senaste inlägget så här kommer några bilder på den.

Som jag har letat efter den där alldeles perfekta maxiklänningen. Med en lite längre ärm, lagom urringning, lång men inte så att den släpar, fint mönster och så vidare. Inte det lättaste faktiskt men nuså. Så himla nöjd! Älskar den mörkt mörkt blåa botten och de lösa ärmarna. Amningsvänlig också för den delen.

För den som är sugen på en likadan så finns den inne på Lindex HÄR.

Annars då?

Jo idag tog jag en tur till Ikea. Köpte lite förvaring som jag behöver i butiken och så passade jag på att köpa ett gäng glasburkar också. Måste få ordning i kylen och de skåp vi har torrvaror i. Kaos minst sagt just nu och det gillar jag verkligen inte.

Nu ska jag susa iväg och hämta hem älsklings Belle. Vi tar en tur till Ica också och köper fredagsmys. Åh fredagsmys!! Bästa som finns och känslan är liksom ä n n u bättre nu när det är vardagsfredag.

Så glad fredag på er finisar!

Vi ses snart igen.

puss

Julia

 

0

No Comments

 • Anna
  augusti 18, 2017 at 3:22 e m

  Jättefin! Hur är den i stl? Vad har du för stl? Såg inte så där toklång ut som långklänningar oftast blir på oss kortisar 🙂

  Reply
  • Julia
   augusti 18, 2017 at 3:57 e m

   Jag har small och det är den minsta som finns ( tror jag ) och jag skulle vilja säga att Lindex har rätt rymliga storlekar. Är man vanligtvis en 36:a så kan den bli lite rymlig men det kanske inte gör så mycket i och för sig. Kram!

   Reply
 • Maria
  augusti 18, 2017 at 4:57 e m

  Jag missade önskestunden, men jag hoppar på här i stället: Pojkrum! Kan du visa lite bilder från Noells rum (om han vill) eller ge andra tips på snygg pojkrumsinredning. Tack! Annars är allt så himla bra här och på din insta 🙂

  Reply

Leave a Reply