Meny
Kläder

Vårigt och en härlig tävling!

Min vårgarderob är uppdaterad! Med råge. Åh så mycket fint. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker allra mest om…

Ni ska få se!

Först ut Lori dress. Hur bedårande. Färgen och modellen är alldeles underbar. Finns i flera färger och jag har denna och en svart i min ägo.

HÄR finns den i den ljusa färgen och HÄR i svart. Tips är att den just nu är nedsatt och med min kod som ni får längre ner så har ni en fantastisk klänning till ett toppenpris.

 

Näst ut Isabelle dress som finns i flera olika färger och utökade storlekar. Hur ljuv? Vackert fall och en otroligt skön klänning.

HÄR hittar ni den.

 

Jill dress. Sommar på Gotland. Ser absolut ingenting annat framför mig. Älskar de blåa detaljerna och det vita härligt mjuka bomullstyget.

HÄR hittar ni den.

 

Jade top används redan flitigt. Älskar baskläder med något lite extra sådär. Och linnet Magda är också redan välanvänt. Så otroligt söt. Både som mys hemma men till jeans, manchesterbyxor eller en kjol till våren.

HÄR finns toppen och HÄR hittar ni linnet!

Sist ut! Donna cardigan. Älskjar den är ljusa beiga färgen och missa inte ryggen, otroligt fin.

HÄR hittar ni den!

Förutom att ni med min kod 20julia får 20% rabatt på oddmolly.com INKLUSIVE rean så kan ni inne på mitt instagramkonto även tävla om ett generöst presentkort. Tävlingen hittar ni HÄR.

Koden är giltig tom den 1:a april!

Njut söndagen!

Puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply