Meny
Kök

Att investera i sig själv!

Idag har jag investerat i mig själv skulle man kunna säga.

Jag och Juno tog en promenad som var så vårig att det inte är klokt nästan. Fåglarna kvittrade, vi vinkade hej till det förälskade ankparet som bor i diket borta vid grusvägen och så gick vi genom lillskogen och njöt av solens strålar.

Under tiden så fejjades det hemma hos oss.

Vi hade städhjälp när Belle var liten. Sedan la firman ner och jag tycker just den där biten med att hitta en bra firma är knepig. Det är ju ändå mitt älskade hem!

Och jag hade lite mer tid över så städningen kändes under kontroll.

Numera. Not so under kontroll alls faktiskt. Ytlig städning och punktinsatser där det är som värst har varit senaste tidens strategi.

Gillar inte alls. Älskar när det är rent på riktigt och ordning.

Mm ni förstår ju känslan av att mötas av det här.

Ett superstädat kök med en doft av rent. Ja hela huset är bara sådär ljuvligt väldoftande och rent just nu.

Jag tror att det är livsnödvändigt att investera i sig själv. Helst varje dag. På ett eller annat sätt.

Ett bad, några extra minuter i duschen, favoritchoklad på en tisdag ( går åt skogen med mitt sluta äta choklad varje dag löfte kan jag meddela ), en ansiktsmask, telefonsamtal till bästa vännen, klicka hem en ny blus att möta våren i, jogga, beställa hem mat och så vidare. Ni förstår säkert hur jag tänker. För mig är avlastning en investering just nu.

Så det här var mina investeringar för den här dagen. Vårig promenad med Juno och ett städat hem.

Underbart!

Ses imorgon finisar!

Julia

0

6 Comments

 • Jessika
  februari 1, 2018 at 10:41 e m

  Härligt att höra att fler äter choklad. Jag äter en mörk chokladruta varje dag och tänker ju att det bör uteslutas. Inte så himla mycket för att det i sig är dåligt, vissa rekommenderar ju det men det är mer principen att vilja ha och ta det där lilla extra jag vill undvika. Men det är lätt att ta en ruta och tänka att kroppen behöver extra näring när den bakar en bebis men jag skulle allra helst se att det var jag som tog kommandot över hjärnan och inte tvärtom! ☕ mycket härliga tips du kommer med!

  Reply
  • Julia
   februari 2, 2018 at 9:44 f m

   Hehe en ruta mörk känns på riktigt nyttigt. Iaf om man jämför med vad jag trycker i mig. KRAM och hoppas du får må bra under graviditeten.

   Reply
 • Caroline
  februari 2, 2018 at 6:41 f m

  Jag är också sugen på ett rent hem. Här blir det också punktinsatser, lite sådär på ytan. Aldrig riktigt rent. Men precis som du skriver så är tröskeln hög för att ta tag i saken och hitta ett företag som jag känner mig bekväm med. Men jag tänker på det, varje vecka. Plötsligt händer det säkert!

  Ha en ljuvlig helg, Julia!

  Reply
  • Julia
   februari 2, 2018 at 9:44 f m

   Do it! Jag bara fick nog av att inte komma till skott och det var en av de bästa dagarna på länge, igår. SÅ värt. Nu ska jag få hjälp varannan vecka. KRAM

   Reply
 • Anonym
  februari 2, 2018 at 10:44 e m

  Undrar vad ni har för golv i kök/vardagsrum?
  Mvh frida

  Reply
  • Julia
   februari 3, 2018 at 4:23 e m

   Plankgolv i furu 🙂

   Reply

Leave a Reply